Το HotelBrains Worldwide Affiliation είναι η νέα παγκόσμια πρωτοβουλία της HotelBrain που ενώνει όλους τους ειδήμονες των Boutique hotels.

Η κοινότητα “HotelBrains Worldwide” σκοπεύει να φέρει σε επαφή όλους τους “καλλιτέχνες” που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και την υλοποίηση ξεχωριστών εμπειριών στον κόσμο των boutique hotels.

Διατηρώντας την ανεξαρτησία τους, culinary artists, architectural designers, creative artists, ambient dreamers, photography artists, storytellers, wellbeing mentors και event maestros, από όλο τον κόσμο, θα δημιουργήσουν τη βάση μέσα από την οποία θα μοιράζονται ένα μοναδικό πλούτο εμπειριών, επικοινωνίας, προώθησης, και συνεργασίας για την παραγωγή και τη σκηνοθεσία μιας “ζωντανής θεατρικής παράστασης” για τους επισκέπτες των boutique hotels.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ενισχύσει το πεδίο προσφερόμενων υπηρεσιών της HotelBrain, αναδεικνύοντάς την ως καταλύτη ανάπτυξης στον τομέα των Boutique hotels. Ο ιδρυτής της κοινότητας και Πρόεδρος της HotelBrain, κ. Πάνος Παλαιολόγος δήλωσε σχετικά: «σε αυτή τη γρήγορη και συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε, χρειάζεται να λειτουργούμε πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Ευελπιστούμε πως μέσα από την κοινότητα “HotelBrains Worldwide”, θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε αποτελεσματικά τόσο την ανάγκη για απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης, όσο και τη θέληση για δημιουργία μαγικών και ανεπανάληπτων στιγμών στο μυαλό των πελατών μας».

Τα μέλη της online κοινότητας θα είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους για ανταλλαγή πληροφοριών, να αποκτήσουν άμεση δημοσιότητα και οφέλη επικοινωνίας και να δημιουργήσουν εκείνα τα ποιοτικά πρότυπα, τα οποία θα ενισχύσουν τον τομέα των boutique hotels.