Μια ελληνική αλυσίδα καφέ από τη Λάρισα κερδίζει την παρτίδα στον ανταγωνισμό των καφέ στην Ελλάδα. Αύριο Πέμπτη 18/07/2013 ξεκινά την λειτουργία του, νέο 49ο κατάστημα της αλυσίδας καφέ Mikel στην Αθήνα στην διεύθυνση Ιερά Οδός 262, στο Αιγάλεω

Τα καταστήματα Mikel πρωτοεμφανίστηκαν στη Λάρισα το 2008 και και σήμερα είναι συνολικά 49.

Σε κάθε κατάστημα πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι που εξασφαλίζουν τη συνοχή και τη διατήρηση της ποιότητας. Παράλληλα λειτουργούν με άξονα την κοινωνική προσφορά, το οικονομικό όφελος του τόπου μας, υποστηρίζοντας ανιδιοτελώς χώρου πολιτισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού.

«Στα ΜΙΚΕL ο καφές, το ρόφημα, ο χυμός, το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα είναι γεύση και πολιτισμός μαζί. Είναι μια φιλοσοφία ολοκληρωμένη, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων, ένα θερμό καλωσόρισμα σ΄ ένα από τα καταστήματά μας, μια επιτυχημένη συνταγή», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία MIKEL COFFEE COMPANY επίσης είναι άκρως ευαισθητοποιημένη, στον τομέα συνεισφοράς της προς την κοινωνία. Έτσι συμμετέχει ενεργά με άψογο κοινωνικό έργο. 

Κάθε κατάστημα Mikel έχει υιοθετήσει ένα παιδί μέσω ενός προγράμματος ανάδοχος γονιός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Action Aid.

H Διοίκηση και το προσωπικό συμβάλλουμε στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος της περιοχής μας.

Εβδομαδιαία προσφορά σε γάλα, cake, muffin στο τοπικό ορφανοτροφείο.

Χορηγία σε τοπικά αθλητικά σωματεία.

Χορηγία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε ένα σχολείο της περιοχής κάθε χρόνο.

Δωρεές στο Δήμο για την διευκόλυνση των λειτουργιών του και για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Μ.Πρωτ.