Με την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, υλοποιείται και φέτος το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!», μέσω του οποίου η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα αναλάβει την πραγματοποίηση βελτιωτικών και επισκευαστικών εργασιών σε πέντε σχολεία της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Το πρόγραμμα αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την δημιουργία φιλικών και ασφαλών χώρων διδασκαλίας, η εταιρεία έχει την ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία του Νομού Θεσσαλονίκης και να βρεθεί στο πλευρό εκατοντάδων μαθητών και γονέων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα τους.

Όπως το 2012 έτσι και φέτος, το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

TAGS