current views are: 1

18 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση10:47

Praktiker: Kουπόνια Shell με αγορές άνω των 30 ευρώ

Η ενέργεια αυτή της Praktiker, του νούμερο 1 Δικτύου τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα από το 1991, εντάσσεται στη στρατηγική για διαρκή προσφορά οικονομικών προτάσεων και λύσεων στους καταναλωτές.

Δημοσίευση 10:47’
αρθρο-newpost

Η ενέργεια αυτή της Praktiker, του νούμερο 1 Δικτύου τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα από το 1991, εντάσσεται στη στρατηγική για διαρκή προσφορά οικονομικών προτάσεων και λύσεων στους καταναλωτές.

Τα Praktiker με τα πρατήρια Shell, προχωρούν σε μία προωθητική ενέργεια, που εξασφαλίζει όφελος για τους καταναλωτές.

Με αγορές άνω των 30 ευρώ στα καταστήματα Praktiker, μέχρι τις 14/08, όλοι οι καταναλωτές κερδίζουν πολυκουπόνια συνολικής αξίας 5€, για καύσιμα & πλύσιμο αυτοκινήτου, σε πρατήρια Shell, που συμμετέχουν στην ενέργεια, με δυνατότητα εξαργύρωσης έως και 31/08/2013.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε απόδειξη αγορών από όλα τα καταστήματα Praktiker, οι καταναλωτές λαμβάνουν:

Για αγορές άνω των 30 ευρώ, 1 πολυκουπόνι των 5 ευρώ.

Για αγορές άνω των 50 ευρώ, 2 πολυκουπόνια των 5 ευρώ.

Κάθε πολυκουπόνι περιλαμβάνει 3 κουπόνια του 1 ευρώ για καύσιμα και 1 κουπόνι των 2 ευρώ για πλύσιμο.

Η ενέργεια αυτή της Praktiker, του νούμερο 1 Δικτύου τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα από το 1991, εντάσσεται στη στρατηγική για διαρκή προσφορά οικονομικών προτάσεων και λύσεων στους καταναλωτές. Υλοποιώντας, παράλληλα, στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες, όπως η Coral που διαχειρίζεται τα πρατήρια με το σήμα Shell, η Praktiker δίνει επιπρόσθετη αξία στις αγορές που πραγματοποιούν οι καταναλωτές από τα 14 καταστήματα Praktiker που διαθέτει πανελλαδικά καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.praktiker.gr.

Μέσα από αξιόπιστες και προσιτές προτάσεις προϊόντων και μοναδικών λύσεων, για το σπίτι, το εξοχικό, τον κήπο αλλά και κάθε άλλη Do-it-Yourself ανάγκη, τα καταστήματα Praktiker προσαρμόζουν τις προσφορές τους στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των ελλήνων καταναλωτών, αποτελώντας ένα έμπιστο συνεργάτη, με έξυπνες ιδέες, πάντα δίπλα τους!


σχετικα αρθρα