Με ένα νέο εταιρικό κατάστημα στην οδό Ερμού 30 η Fresh Line συνεχίζει τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξής της επεκτείνοντας δυναμικά το δίκτυό της στην Ελλάδα, το οποίο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αλυσίδας.

Η εσωτερική διαρρύθμιση ακολουθεί το παγκόσμιο σχεδιαστικό πρότυπο της εταιρίας, βάσει του οποίου διαμορφώθηκαν πρόσφατα κι ακόμη δύο νέα καταστήματα, στη Λεμεσό της Κύπρου και στα Ιωάννινα. To κατάστημα απαρτίζεται από χειροποίητα ξύλινα έπιπλα, εμπνευσμένα από το παραδοσιακό ελληνικό σπίτι, αντικατοπτρίζοντας την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρίας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fresh Line, Ναταλί Βαγιωνή, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το καινούριο μας κατάστημα. Σε μια εποχή που η αγορά συρρικνώνεται, το άνοιγμα ενός σημείου πώλησης στον πιο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας, στην καρδιά της Αθήνας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής ανάπτυξης της Fresh Line. Η ανάπτυξη αυτή είναι αποτέλεσμα της επίμονης προσπάθειάς μας και της αναπροσαρμογής της στρατηγικής μας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τις εκάστοτε αγοράς. Η απάντηση της Fresh Line στην κρίση έρχεται μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα και συγκεκριμένα από το Fresh Beauty Bar. Μια πρόταση απόλυτα συνυφασμένη με τις σύγχρονες ανάγκες, καθώς προσφέρει φρέσκα πιστοποιημένα καλλυντικά εξαιρετικής ποιότητας που πωλούνται με το ζύγι στην επιθυμητή ποσότητα, αποφεύγοντας το κόστος συσκευασίας. Ευελπιστούμε πως το κοινό μας θα ενθουσιαστεί όσο κι εμείς με το νέο μας κατάστημα».