Τη διάκριση  «National Champion» απέσπασε η Συστήματα Sunlight, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, στον αναγνωρισμένο θεσμό των European Business Awards.

Η Sunlight πέτυχε σημαντική διάκριση στην πρώτη φάση των βραβείων και συνεχίζει δυναμικά στη δεύτερη, καθώς συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των 50 καλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων που θα διεκδικήσουν τη διεθνή διάκριση Ruban d'Honneur, στην απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014. 

Τα European Business Awards, τα οποία διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά, στοχεύουν στην ανάδειξη και προβολή των εταιρειών που ξεχωρίζουν σε θέματα καινοτομίας, καταγράφουν σημαντικά εμπορικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα λειτουργούν υπεύθυνα και επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται. H RSM Greece, μέλος της RSM International και κύριος χορηγός των European Business Awards, ανακοίνωσε τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν «National Champions» στα φετινά European Business Awards 2013/14. Συνολικά, στην επόμενη φάση του θεσμού συμμετέχουν 527 επιχειρήσεις εκπροσωπώντας 31 χώρες από όλη την Ευρώπη, οι οποίες ξεχώρισαν ανάμεσα σε περίπου 15.000 επιχειρήσεις που υπέβαλαν υποψηφιότητα (http://www.businessawardseurope.com/national-champion/2013).

Η Sunlight, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ήταν η μοναδική εταιρία σε όλο τον θεσμό από τον τομέα αποθήκευσης ενέργειας και ξεχώρισε τόσο για το δυναμικό εξαγωγικό προφίλ όσο και για την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή της για καινοτομία και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, άξονες που τη έχουν καταστήσει ένα επιτυχημένο διεθνές «success story», made in Greece.

Η εταιρεία θα διαγωνιστεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, λαμβάνοντας μέρος στις κατηγορίες:
• The Import/Export award
• The BP target neutral growth strategy of the year award