current views are: 1

29 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση15:28

Folli-Follie: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Samsonite® στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο κατάστημα της Samsonite  στην Ελλάδα εγκαινιάζει η Folli- Follie που διαθέτει τα προϊόντα της Samsonite στην ελληνική αγορά. Το κατάστημα θα ανοίξει στο Mall Mediterannean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. 

Δημοσίευση 15:28’
αρθρο-newpost

Το πρώτο κατάστημα της Samsonite  στην Ελλάδα εγκαινιάζει η Folli- Follie που διαθέτει τα προϊόντα της Samsonite στην ελληνική αγορά. Το κατάστημα θα ανοίξει στο Mall Mediterannean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. 

Το πρώτο κατάστημα της Samsonite  στην Ελλάδα εγκαινιάζει η Folli- Follie που διαθέτει τα προϊόντα της Samsonite στην ελληνική αγορά. Το κατάστημα θα ανοίξει στο Mall Mediterannean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. 

Η εσωτερική αρχιτεκτονική προβάλει το minimal και σύγχρονο στιλ της μάρκας, συνδυάζοντάς το με την κομψότητα και τη δέσμευση της Samsonite για απόλυτα ασφαλείς και ανθεκτικές αποσκευές.

Στο νέο κατάστημα της διεθνούς αναγνωρισμένης μάρκας παρουσιάζεται η συλλογή της Samsonite για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2013-14, καθώς και όλη η γκάμα των best seller συλλογών της εταιρείας, όπως οι βαλίτσες των σειρών Cubelite, Cosmolite, Firelite, S’ Cure και άλλες.

Η νέα συλλογή της Samsonite για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2013-14 περιλαμβάνει μοναδικές προτάσεις για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν από τις καθημερινές δραστηριότητές τους, αλλά και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ενός ταξιδιού. Οι συλλογές από χαρτοφύλακες της Samsonite, S-Oulite™ και S-Teem™ αποτελούν την ιδανική πρόταση για τον πολυάσχολο άνδρα businessman που δίνει προτεραιότητα στην οργάνωση, τη λειτουργικότητα και το μοντέρνο design. Για την in-fashion γυναίκα, η Samsonite παρουσιάζει τη συλλογή Thallo με τις μοναδικές τσάντες της σειράς Lady Monday™, οι οποίες είναι πρακτικές και εξαιρετικά ελαφριές, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για τις καθημερινές υποχρεώσεις της μέσα στην πόλη. Αλλά και για το παιδί, η Samsonite προτείνει τη συλλογή My First SamsoniteTM, η οποία αποτελείται από ιδιαίτερα ελαφριές βαλίτσες, σχολικές τσάντες, σακίδια πλάτης, κασετίνες και τσάντες φαγητού με σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τη φαντασία των παιδιών και την αγάπη τους για τα έντονα και ζωηρά χρώματα.

 Η Samsonite διατίθεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο FOLLI FOLLIE (FF Group), μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες. Ο Όμιλος FOLLI FOLLIE (FF Group) σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες: την Folli Follie και τη βραβευμένη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων, Links of London. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής (travel retail) – μέσω των Hellenic Duty Free Shops (Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών) – και ταυτόχρονα διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα καταστήματα Factory Outlet, αλλά και τα Attica πολυκαταστήματα αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα, ενώ μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, Juicy Couture, Converse, UGG Australia, Calvin Klein Jeans, G-STAR RAW, Technogym και monnalisa ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Ο Όμιλος FOLLI FOLLIE δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ παράλληλα απασχολεί περισσότερα από 6,000 άτομα ανά τον κόσμο.


σχετικα αρθρα