current views are: 1

31 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση12:45

KLEEMANN: Συμμετείχε σε διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στην Κίνα

Η έκθεση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλον τον κόσμο με την πλειονότητα να προέρχεται από την ταχέως αναπτυσσόμενη τοπική αγορά, αλλά και από την ευρύτερη και εξίσου δυναμική αγορά της Ασίας.

Δημοσίευση 12:45’
αρθρο-newpost

Η έκθεση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλον τον κόσμο με την πλειονότητα να προέρχεται από την ταχέως αναπτυσσόμενη τοπική αγορά, αλλά και από την ευρύτερη και εξίσου δυναμική αγορά της Ασίας.

KLEEMANN  συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων “China International Elevator Exhibition” που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη. Η έκθεση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλον τον κόσμο με την πλειονότητα να προέρχεται από την ταχέως αναπτυσσόμενη τοπική αγορά, αλλά και από την ευρύτερη και εξίσου δυναμική αγορά της Ασίας.

Το περίπτερο της KLEEMANN συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών κυρίως λόγω του ιδιαίτερου και πρωτοποριακού design των προϊόντων, το οποίο σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αγορά της Ασίας. Η Ασία αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά για την KLEEMANN αντιπροσωπεύοντας σήμερα το 7% των πωλήσεών της, ποσοστό που αναμένεται να διπλασιαστεί την επόμενη πενταετία.

Το νέο εργοστάσιο της εταιρίας στο Kunshan έχει ήδη ολοκληρωθεί με προοπτική να καλύψει τις ανάγκες των αγορών της Ασίας. Η μονάδα αυτή εκτός από την αμεσότερη επαφή με τον πελάτη που της προσφέρει, της εξασφαλίζει μειωμένα μεταφορικά έξοδα ενώ παράλληλα εγγυάται γρήγορη παράδοση ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προοπτικές της στην περιοχή.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσία της KLEEMANN έδειξαν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην έκθεση, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Νίκος Ν. Κουκούντζος παραχώρησε συνεντεύξεις στις τοπικές εφημερίδες South Morning China και Apple Daily καθώς επίσης και στον τηλεοπτικό σταθμό CNBC Asia – Pacific.

Ο κ. Νίκος Ν. Κουκούντζος αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας στις αγορές της Ασίας κατά τα τελευταία τρία χρόνια, την οποία απέδωσε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρίας στην αγορά της Κίνας και ειδικότερα στην καινοτόμο τεχνολογία και την υψηλή αισθητική των ανελκυστήρων KLEEMANN. Παράλληλα εκτίμησε ότι η έμφαση στην έρευνα, η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα επιτρέπουν στην εταιρία να διεκδικεί με αξιώσεις εξειδικευμένα έργα που μέχρι σήμερα αναλαμβάνουν κυρίως Γερμανικές και Ιαπωνικές εταιρίες. Επίσης, αναφέρθηκε στις προοπτικές της τοπικής και της ευρύτερης αγοράς τις οποίες χαρακτήρισε ιδιαίτερα ευοίωνες για την KLEEMANN. O συνδυασμός των υψηλών ρυθμών οικονομικής ανάπτυξης, της ταχείας ανοικοδόμησης και της ολοένα αυξανόμενης κατασκευής πολυώροφων κτιρίων καθιστά επείγουσα την ανάγκη σύγχρονων ανελκυστήρων με έμφαση στο design όπου η KLEEMANN εξειδικεύεται.

 


σχετικα αρθρα