Συνάντηση με τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος Καν είχε, στο Παρίσι, ο Σίνισα Μάλι, σύμβουλος επί των οικονομικών του αντιπροέδρου της σερβικής κυβέρνησης Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο κ. Μάλι επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Μπλιτς" του Βελιγραδίου, ότι συναντήθηκε με τον Στρος - Καν, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη συνομιλία τους.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε επαφή με συνεργάτες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.

Όπως είχε πει ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης, έχει συνομιλίες με αρκετούς ξένους, τους οποίους και θα ήθελε να δει στη σερβική κυβέρνηση (ως συνεργάτες - συμβούλους).

Υπενθυμίζεται ότι, η σερβική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαδικασία ανασχηματισμού, με τον πρωθυπουργού της χώρας και αρχηγό του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ίβιτσα Ντάτσιτς να έχει δείξει την "πόρτα" της εξόδου σε έναν από τους κυβερνητικούς εταίρους - στο κόμμα Ενωμένων Περιφερειών Σερβίας του Μλάτζαν Ντίνκιτς, ο οποίος ηγείται του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.