Περισσότερες από 100 εταιρείες θα "ανοίξουν" για μία ημέρα τα γραφεία τους στο Βερολίνο σε εταιρείες startups από ολόκληρη την Ευρώπη.

Το Startup Safary, διοργανώνεται στις 6 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκειά του κάθε εταιρεία θα διοργανώσει στους χώρους της  περιηγήσεις στα γραφεία της, workshops, σεμινάρια, "στρογγυλά τραπέζια" συζητήσεων κα ερωταπαντήσεων, ακόμη και πάρτυ γνωριμίας. Κάθε συμμετέχων θα δημιουργήσει το δικό του προγραμμα, ώστε να επισκεφθεί όποια εταιρεία ή όποιο event τον ενδιαφέρει, βγαίνοντας ουσιαστικά σε ένα startup "σαφάρι" που θα του επιτρέψει να γνωρίσει όχι μόνο το "οικοσύστημα" μίας ευρωπαϊκής startup πρωτεύουσας, αλλά και την ίδια την πόλη και τα αξιοθέατά της. Τη συμμετοχή τους στο Startup Safary έχουν ήδη επιβεβαιώσει και θα φιλοξενήσουν κάποιο event εταιρείες όπως οι Google, Fab, Startupbootcamp, eBay, Paua Ventures, Point Nine και startups όπως οι ePortrait, bonusbox, djiiga, 9flats, HitFox, auctionata,kinderfee και άλλες.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη, με το κόστος του απλού να ανέρχεται μόλις σε 10 ευρώ, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και σε startups πολύ αρχικού σταδίου να μπορούν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό event, ενώ διατίθενται και περιορισμένου αριθμού VIP εισιτήρια, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει κάποιος πρώτος την παρουσία του στις εκδηλώσεις των εταιρειών που τον ενδιαφέρει. Η διάθεση των εισιτηρίων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 31η Αυγούστου.