current views are: 1

22 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση12:27

MIG: Κοντά στην πώληση του Hilton Cyrpus

 Aυτή τη στιγμή η MIG βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του έτους.

Δημοσίευση 12:27’
αρθρο-newpost

 Aυτή τη στιγμή η MIG βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του έτους.

Συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση του Hilton στην Κύπρο πραγματοποιεί η MIG, σύμφωνα με το κυπριακό INBusinessNews.

Το Hilton Cyprus είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Λευκωσία με 294 δωμάτια, προσφάτως ανακαινισμένα, προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης σε πολύ κοντινή απόσταση από το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Ο όμιλος MIG επιδιώκει την πώληση του ξενοδοχείου από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η όλη διαδικασία ανεστάλη για ένα διάστημα λόγω των ραγδαίων και ακραίων οικονομικών εξελίξεων του Μαρτίου.

Ο Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA)  έφερε σε επαφή τη MIG με δυνητικό επενδυτή από το Ντουμπάι δίχως όμως να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, σημειώνεται στο δημοσίευμα όπως επίσης  ότι αυτή τη στιγμή η MIG βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του έτους.

Η τιμή που επιδιώκει να εξασφαλίσει η MIG για πώληση του Hilton ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, αναφέρει το INBusinessNews ενώ σημειώνεται ότι  εάν τελικώς προκύψει συμφωνία με κάποιον επενδυτή για πώληση του ξενοδοχείου η MIG θα ολοκληρώσει τον κύκλο παρουσίας της στην Κύπρο. 

To 2012 ο κύκλος εργασιών του  Hilton στην Κύπρο διαμορφώθηκε σε 13,7 εκατ. ευρώ από 13,9 εκατ. ευρώ το 2011. 


σχετικα αρθρα