Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Meeting Point International (MPI) πραγματοποίησε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aquis Hotels and Resorts, η οποία και θα αναλάβει εννέα ξενοδοχεία της MPI με franchise ή management, σηματοδοτώντας έτσι και την επέκταση της Aquis εκτός Ελλάδας, σε επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου.

Βάσει της συμφωνίας η οποία ανακοινώθηκε σε Ντουμπάι και Λονδίνο, τα εννέα ξενοδοχεία της MPI σε Τουρκία, Μάλτα, Νότιο Ιταλία και Κανάρια Νησιά, θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων έξι μηνών.

Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία της MPI Hotels , από την 1η Νοεμβρίου, θα αποκτήσουν το Aquis στις επωνυμίες τους και θα λειτουργούν υπό το brand name της αλυσίδας, η οποία, ως γνωστόν, λειτουργεί δέκα ξενοδοχεία σε ελληνικούς προορισμούς.Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Rocca NettunoTropea (Calabria), Garden Resort (Calabria),Rocca Suites (Malta), Riviera Resort (Malta),Ephesus Princess (Turkey), Golden Beach(Fuerteventura), Tahona Garden (Fuerteventura), Parque Paraiso I (GranCanaria) και Parque Paraiso II (Gran Canaria) - 

Οπως  δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aquis, John Kent, η ένταξη των εννέα ξενοδοχείων στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, θέτει τις βάσεις για τη διεθνή επέκταση της εταιρείας, που ήταν ανέκαθεν ένας από τους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους της.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της συμφωνίας, η Aquis ανακοίνωσε επίσημα και την επιλογή της Maria Douvrou, ως CEO, για την πληρέστερη κάλυψη των νέων απαιτήσεων που προκύπτουν για την εταιρεία.

Η Aquis Hotels and Resorts εξελίσσεται σε έναν όμιλο ξενοδοχείων, ο οποίος παρέχει υψηλά επίπεδα αριστείας και καινοτομίας, αποκλειστικά για τους συνεργάτες και τους επισκέπτες. Σε λιγότερο από δυο χρόνια o όμιλος απέκτησε δυναμική παρουσία στο χώρο της φιλοξενίας με 10 ξενοδοχεία στα τρία δημοφιλέστερα Ελληνικά νησιά και συνολική δυναμικότητα 11.000 κλινών και 3.700 δωματίων