Τα καταστήματα Public (www.public.gr), με τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, εν όψει της σχολικής περιόδου επιφυλάσσουν μία ακόμα έκπληξη για όλους τους μαθητές. Μόνο στα Public, μαθητές και γονείς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρίσκουν άμεσα διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο link http://www.public.gr/cat/books/sholika-biblia/, ολοκληρωμένα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ.

Συγκεκριμένα, από τις 26 Αυγούστου, τα καταστήματα Public γίνονται ο ιδανικός προορισμός για όλους τους μαθητές, αφού έχουν δημιουργήσει 12 ξεχωριστά πακέτα (ένα για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) που περιλαμβάνουν όλα τους τα βιβλία. Επιπλέον, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές του δημοτικού θα μπορούν να βρουν πλήρη πακέτα γραφικής ύλης, σχεδιασμένα στα μέτρα τους! Μολύβια, στυλό, σχολικές τσάντες, μαρκαδόροι, γόμες, ντοσιέ, τετράδια, post-it, calculators, νερομπογιές, ξυλομπογιές… σας περιμένουν στα Public!

Τα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ και τα πλήρη πακέτα γραφικής ύλης, διατίθενται και στο διαδικτυακό κατάστημα www.public.gr, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να επωφεληθείτε από την προσφορά -10% και δωρεάν αντικαταβολή.