Καθησυχαστική ανακοίνωση δημοσίευσε σήμερα η Ομοσπονδία Πρακτόρων με αποδέκτες τα μέλη της, δίνοντας έμφαση στις νέες δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρονται για την εταιρεία και στην καλή συνεργασία με τη νέα ιδιοκτησία αλλά και στη διατήρηση των κεκτημένων δικαιωμάτων των πρακτόρων.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε την αγωνία και την αβεβαιότητα που διακατέχει όλους για το νέο καθεστώς στο οποίο έχει περιέλθει η ΟΠΑΠ ΑΕ.

 

Όπως είναι γνωστό σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται και τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Emma Delta. Πρόκειται σίγουρα για μια μεγάλη αλλαγή στη εταιρεία που τόσα χρόνια κτίσαμε και με τον ιδρώτα μας κάναμε πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά. Η χρονική στιγμή είναι κρίσιμη καθώς ολοκληρώνεται η ρύθμιση της αγοράς με το κλείσιμο των παρανόμων και προκύπτουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης με τα λαχεία, το Ξυστό και τα παιχνιδομηχανήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθούμε αρμονικά, εταιρεία και δίκτυο, με σκοπό να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τα νέα παιχνίδια και την αναβάθμιση των παλαιότερων.

Με γνώμονα τη καλύτερη συνεργασία και τη μεγιστοποίηση της προοπτικής ανάπτυξης, πραγματοποιήσαμε σειρά επαφών με θεσμικούς φορείς του κράτους, με τους νέους ιδιοκτήτες και στελέχη του νέου μάνατζμεντ.Τα μηνύματα που πήραμε είναι ενθαρρυντικά αναφορικά με την διατήρηση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας αλλά και με την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας. Ειδικότερα, αναφέρθηκαν συχνά στην ανάγκη ενίσχυσης του δικτύου μας, αφενός μέσω της αναβάθμισης των παιχνιδιών, αφετέρου με την εισαγωγή νέων παιχνιδιών αλλά και νέων υπηρεσιών.

Είναι ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των νέων ιδιοκτητών για το δίκτυο μας. Είναι άλλωστε ένας από τους λόγους για τον όποιον επένδυσαν 700 εκατομμύρια στην ΟΠΑΠ ΑΕ και σκοπεύουν μέσω των παιχνιδιών μας να τα πάρουν πίσω.

Από μέρους μας πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Να πουλάμε τυχερά παιχνίδια με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προφανώς η μεταβατική περίοδος προκαλεί ανασφάλεια σε μερικούς, όχι όμως σε εμάς, που ξέρουμε την δύναμη μας και έχουμε μεράκι για δουλειά.

Φυσικά και είναι αυτονόητο ότι θα προασπίσουμε εάν χρειαστεί με κάθε τρόπο αυτά που με τόσο κόπο και αγώνες επιτύχαμε. Είμαστε εδώ για μια αγαστή, ξεκάθαρη και ισότιμη συνεργασία για το καλό και των δυο πλευρών.

Γι αυτό συνάδελφοι ότι γράφεται, ακούγεται και συζητείται τον τελευταίο καιρό από διάφορους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πλην αυτών που ανακοινώνονται επίσημα και υπεύθυνα από την ΠΟΕΠΠΠ. Όλοι αυτοί ή έχουν άγνοια των πραγμάτων ή εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν όπως πορευτήκαμε τα τελευταία 50 χρόνια θα συνεχίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι και τώρα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να δημιουργήσει πρόβλημα στην ενότητα και την αποφασιστικότητα του κλάδου. Το έχουμε, εξ άλλου, αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ."

TAGS