Μεγάλη επιτυχία και επιβράβευση για την ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία αποτελεί η παρουσία της πρώτης πλατφόρμας ανταλλαγών προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων στο http://webitcongress.com 

Φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής, αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων, που θέλησαν να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα ρευστότητας της εποχής μας, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών ανταλλαγών. 

Τα μέλη της πλατφόρμας μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, μέσα από μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Και όλα αυτά, με τέσσερις απλές κινήσεις: Ανάρτηση, Αντιστοίχιση, Ανταλλαγή, Αξιολόγηση!

“Η επιλογή της tradeNOW στα 200 καλύτερα startups του κόσμου και η επιβράβευσή μας από το κοινό που μας έφερε στην 6η θέση στην ψηφοφορία κοινού, μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Δεληγιάννης και συμπλήρωσε: “Ευχαριστούμε όλους, όσοι μας υποστηρίζουν και μας φέρνουν κάθε μέρα όλο και πιο ψηλά, στην κορυφή της επιχειρηματικότητας“. 

Η tradeNOW θα βρίσκεται στο Webit Congress στην Κωνσταντινούπολη στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2013.