Πάνω από 120.000 επιβάτες μετέφερε, από τις αρχές της χρονιάς έως σήμερα, η Emirates από το Ντουμπάι προς την Αθήνα και αντίστροφα, με το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι να είναι το πιο κερδοφόρο στην Ευρώπη του αερομεταφορέα, όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησης με τους δημοσιογράφους, ο Mohammad Sarhan, Area Manager Greece and Albania της εταιρείας. 
Σημειώνεται ότι η Emirates απασχολεί συνολικά 456 Έλληνες από τους οποίους 346 αποτελούν πλήρωμα καμπίνας και 37 πιλότοι. 
Ο μέσος μισθός των μελών του πληρώματος είναι 1.500-2.000 ευρώ, ενώ οι αποδοχές των πιλότων διαμορφώνονται στις 8.000 έως 10.000 ευρώ.
Το τελευταίο εξάμηνο η εταιρεία ενίσχυσε τη χωρητικότητα των πτήσεων (capacity) σε ποσοστό 60%, ενώ, κατά το πρώτο εξάμηνο, ο αριθμός των επιβατών ενισχύθηκε κατά 30%. 

Αύξηση παρουσίασε και ο τομέας cargo της Emirates: οι εξαγωγές προϊόντων αυξήθηκαν κατά 20%, ενώ οι εισαγωγές ενισχύθηκαν κατά 10%. 
Η αεροπορική θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο πτήσεις από Μιλάνο προς Νέα Υόρκη, ενώ ήδη το Μιλάνο συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Aegean.