Δωρεάν οι συναλλαγές χρεωστικών καρτών σε Eurobank - Νέο Τ.Τ.- Νέα Proton Bank

Δωρεάν οι συναλλαγές χρεωστικών καρτών σε Eurobank - Νέο Τ.Τ.- Νέα Proton Bank

Tη δυνατότητα να χρησιμοποιούν, χωρίς χρέωση, το σύνολο του δικτύου των ATM από τις τράπεζες Εurobank, Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Νέα Proton Bank στην Ελλάδα, για αναλήψεις μετρητών και ενημέρωση υπολοίπου, με χρήση των χρεωστικών τους καρτών, ανακοίνωσε σήμερα η Eurobank, με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών των δύο τραπεζών.

Εξάλλου, όλοι οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς χρέωση μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα, δικών τους ή τρίτων, που τηρούνται στη Eurobank, στο Nέο T.T., και στη Nέα Proton, καθώς και πληρωμή πιστωτικών καρτών, μέσω των καταστημάτων και των ηλεκτρονικών δικτύων της Eurobank, του Nέου Τ.Τ. και της Nέας Proton.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα στελέχη του διευρυμένου ομίλου Eurobank εργάζονται εντατικά για την έναρξη της αρμονικής και ταχείας λειτουργικής συγχώνευσης των τριών τραπεζών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι πελάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα από τα αυτόνομα δίκτυα εξυπηρέτησης, ενώ, σταδιακά, ο Όμιλος θα προσφέρει νέες δυνατότητες, προϊόντα και υπηρεσίες προς όλους.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο