current views are: 1

11 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:12

SCA Hygiene Products: Ανάπτυξη και επενδύσεις στην ελληνική αγορά για την TENA

Τη συνεχή ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνει η ΤΕΝΑ, το ηγετικό brand προσωπικής υγιεινής και μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς της SCA Hygiene Products, με το νέο λανσάρισμα της TENA Lady. 

Δημοσίευση 12:12’
αρθρο-newpost

Τη συνεχή ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνει η ΤΕΝΑ, το ηγετικό brand προσωπικής υγιεινής και μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς της SCA Hygiene Products, με το νέο λανσάρισμα της TENA Lady. 

Τη συνεχή ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνει η ΤΕΝΑ, το ηγετικό brand προσωπικής υγιεινής και μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς της SCA Hygiene Products, με το νέο λανσάρισμα της TENA Lady. Η ενίσχυση της προϊοντικής της παρουσίας υπηρετεί το όραμά της να είναι ο αναμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των επώνυμων προϊόντων ακράτειας, μέσω της επένδυσης της μάρκας στην καινοτομία.

H TENA Lady, πιστή στη φιλοσοφία της SCA Hygiene Products Care of Life, θέτει τη τεχνολογία στην υπηρεσία των γυναικών, προσφέροντάς τους ασφάλεια, άνεση και αυτοπεποίθηση. 
Η καινοτομία της νέας TENA Lady έγκειται στο σχεδιασμό της και στην ταχύτητα απορρόφησης –καθώς αποτελεί την πιο γρήγορη απορροφητικότητα σερβιέτα-  που προσφέρει, διατηρώντας το βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του brand ΤΕΝΑ και της SCA Hygiene Products για ποιότητα, άνεση και ασφάλεια σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Πρόκειται για μια ανατομική σερβιέτα που εφαρμόζει άψογα στο σώμα, με μια πάρα πολύ γρήγορη ζώνη απορρόφησης, την InstaDRY, που εμποδίζει τις διαρροές,  απορροφώντας άμεσα το υγρό βαθιά μέσα στη σερβιέτα και μακριά από το σώμα και βοηθώντας με αυτό τον τρόπο σε γρήγορη και άμεση αίσθηση στεγνότητας. Με το μαλακό υλικό στις άκρες και τη στενή εφαρμογή στο σώμα η νέα σερβιέτα  παρέχει το απόλυτο επίπεδο σιγουριάς και άνεσης. Η καινοτομία είναι διαθέσιμη σε 2 επίπεδα απορροφητικότητας (Maxi – Extra Plus) και αποτελεί παράδειγμα επένδυσης στην τεχνολογία από την ΤΕΝΑ, με στόχο να παρέχει συνεχώς την καλύτερη δυνατή λύση στους καταναλωτές.

Όπως σημειώνει ο Country Manager της SCA Hygiene Products κ. Ιωάννης Κοττεάκος «Η εταιρεία μας προσφέρει στους Έλληνες 300 κωδικούς προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται σε πολλές και ποικίλες ανάγκες τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε τη νέα TENA Lady, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε ένα θέμα που απασχολεί σημαντικό αριθμό ανθρώπων. Αξιοποιούμε την τεχνολογία και το επιστημονικό προσωπικό μας και δίνουμε λύσεις που μας τοποθετούν στην πρώτη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών, με τους οποίους διατηρούμε  ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης».


σχετικα αρθρα