Μια σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται να τονώσει τον κλάδο επισκευών κατοικίας αποτελεί η συνεργασία της Praktiker Hellas με τη Eurobank, προσφέροντας επιπρόσθετο όφελος στους έλληνες καταναλωτές που επιλέγουν την συγκεκριμένη τράπεζα αναζητώντας λύσεις για επισκευαστικά και πράσινα δάνεια κατοικίας.

Η Praktiker Hellas, το Νο. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, παρέχει μέχρι και 31/12/2013 την εκπτωτική κάρτα Prakticard Gold με κάθε έγκριση στεγαστικού, επισκευαστικού και πράσινου δανείου Eurobank, που θα προσφέρει στον κάτοχό της έκπτωση 10% για αγορές από τα καταστήματα Praktiker. Η παροχή αυτή ξεκινά με την ενεργοποίηση της κάρτας , η οποία μπορεί να γίνει μέχρι και τις 30/06/2014 και έχει 6μηνη διάρκεια.

Με αυτό τον τρόπο τα καταστήματα Praktiker δίνουν επιπρόσθετο προνομιακό όφελος για αγορές ειδών σπιτιού μέσα από μια τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 35.000 προϊόντα στις κατηγορίες: δόμηση, εργαλεία, μπάνιο, κουζίνα, έπιπλα, λευκά είδη και διακόσμηση, ηλεκτρικές συσκευές, κήπος, ψύξη – θέρμανση.

Η Praktiker Hellas, εδώ και 22 χρόνια, συνεχίζει να αποτελεί το «πρακτικό κομμάτι» της ζωής των Ελλήνων, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της και επενδύοντας σε σημαντικές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη με τη Eurobank, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται διαρκώς στα νέα δεδομένα, στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητες των καταναλωτών. Η εταιρία, μέσω των 14 καταστημάτων της, σε 10 πόλεις της Ελλάδας, και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.praktiker.gr παρέχει διαρκώς ποιοτικές και προσιτές λύσεις καθώς και πρόσθετα οφέλη, στηρίζοντας τους έλληνες καταναλωτές.