Ο προορισμός για ένα ζεστό και οικονομικό χειμώνα περνάει, και φέτος, από τα καταστήματα Praktiker και το νέο «Κατάλογο Θέρμανσης», που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 είδη σε προνομιακές τιμές, για «ζεστές λύσεις» που ξεκινούν από 7,99€.

Η κατάλληλη επιλογή θέρμανσης απασχολεί, σήμερα, όλο και περισσότερους καταναλωτές, με κύριο άξονα τη χαμηλή κατανάλωση και το κόστος αγοράς του εκάστοτε συστήματος θέρμανσης. Τα καταστήματα Praktiker και το www.praktiker.gr διατηρώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μεγάλης ποικιλίας ειδών σε προσιτές τιμές, παρουσιάζουν μέσα από το νέο «Κατάλογο Θέρμανσης Praktiker» πληθώρα επιλογών σε: συστήματα θέρμανσης, θερμαντικά σώματα, τζάκια και καύσιμη ύλη,  εργαλεία κοπής και αξεσουάρ αποθήκευσης & μεταφοράς ξυλείας, χαλιά και μοκέτες, προϊόντα μόνωσης.

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές κερδίζουν όφελος και στα ακόλουθα:
Δωρεάν μεταφορά με αγορές σε είδη θέρμανσης άνω των €200, 
για το διάστημα από 1η ως 30/11/2013
Ειδικές τιμές τοποθέτησης κλιματιστικών
Δώρο ο ΦΠΑ με αγορές σε μονωτικά είδη TESA
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και καταναλωτικές προτιμήσεις για νέα είδη εναλλακτικής θέρμανσης, στα Praktiker φέτος δίνεται έμφαση και στις θερμάστρες pellet και στην ενδοδαπέδια υπέρυθρη θέρμανση, πλέον των best-selling ειδών όπου, βάσει των περσινών προτιμήσεων των καταναλωτών, αφορούσαν κυρίως σε θερμάστρες ξύλου, υγραερίου και αλογόνου, θερμοπομπούς και κονβέκτορ.

Η Praktiker Hellas, συνεργαζόμενη με 21 Έλληνες προμηθευτές γνωστών εταιριών (κατασκευαστές και εισαγωγείς) καθώς και με private label θέρμανσης, όπως η ROWI, προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα και ολοκληρωμένες προτάσεις θέρμανσης στα 14 καταστήματά της και στο www.praktiker.gr, για να διαμορφώσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, εύκολα και οικονομικά.