Η International Life ενισχύει την παρουσία της στα Social Media

Η International Life ενισχύει την παρουσία της στα Social Media

Με τη νέα επίσημη εταιρική της σελίδα στο Facebook, η International Life ενισχύει την παρουσία της στα social media. 

Βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία διαδικτυακής κοινότητας, που θα ενημερώνεται με άμεσο και χρηστικό τρόπο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της διαφάνειας με την οποία η εταιρεία προσεγγίζει τους πελάτες της.

Επισημαίνεται, ότι η International Life έχει προχωρήσει σε σειρά ενεργειών ενίσχυσης της παρουσίας της στα social media κανάλια, καθώς επιπλέον διαθέτει:
Community page στο facebook (https://www.facebook.com/InternationalLifeSalesNetwork) με τον τίτλο “International Life Sales Network”, το οποίο απευθύνεται στους συνεργάτες και τα δίκτυα πωλήσεων της εταιρείας. Η σελίδα, που βρίσκεται στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2013, έχει σημειώσει εξαιρετικά ανοδική πορεία και ενημερώνει τους συνεργάτες της εταιρείας για τα νέα της International Life και της αγοράς.
Παρουσία στο linkedin (http://www.linkedin.com/company/)
Κανάλι στο youtube (http://www.youtube.com/user/InternationalLifeIns)

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη γενικότερη πελατοκεντρική στρατηγική της εταιρείας, που έχει ως άξονα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της, και την ανάπτυξη αμοιβαία ωφέλιμων σχέσεων μαζί τους.  https://www.facebook.com/InLifeGroup

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο