current views are: 1

20 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση20:40

Οι Εργατικοί θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το λιμάνι της Μελβούρνης

Το λιμάνι της Μελβούρνης θα βγει στο σφυρί αν κερδίσει τις επόμενες πολιτειακές εκλογές της Βικτώριας ,το Εργατικό Κόμμα.

Δημοσίευση 20:40’
αρθρο-newpost

Το λιμάνι της Μελβούρνης θα βγει στο σφυρί αν κερδίσει τις επόμενες πολιτειακές εκλογές της Βικτώριας ,το Εργατικό Κόμμα.

Το λιμάνι της Μελβούρνης θα βγει στο σφυρί αν κερδίσει τις επόμενες πολιτειακές εκλογές της Βικτώριας το Εργατικό Κόμμα.

Ο αρχηγός του κόμματος, Ντάνιελ Άντριους υπόσχεται στους ψηφοφόρους ότι αν κερδίσει τις επόμενες πολιτειακές εκλογές, που θα γίνουν τον επόμενο χρόνο, θα απαλλάξει τη Μελβούρνη από τις 50 πιο επικίνδυνες διαβάσεις των τρένων.

Το κολοσσιαίο αυτό έργο, που σκοπεύει να απαλλάξει τους οδηγούς της πόλης από τη χρονοβόρο ταλαιπωρία της κυκλοφοριακής συμφόρησης που ζουν καθημερινά, θα κοστίσει πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ για την αποπεράτωσή του θα χρειαστούν πάνω από 8 χρόνια.

Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να για να μπορέσει το Εργατικό Κόμμα να πραγματοποιήσει, τη μέχρι στιγμής, μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική προεκλογική του υπόσχεση θα προέλθουν από την ιδιωτικοποίηση των εγκαταστάσεων του λιμανιού της Μελβούρνης.


σχετικα αρθρα