Η Intralot ήταν ο μεγάλος χορηγός του πρώτου συνεδρίου “Brazilian Gaming Congress”, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 

Ενόψει του παγκόσμιου κυπέλλου του 2014 και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, το συνέδριο έγινε σημείο συνάντησης για διεθνείς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών, προμηθευτές, αθλητικούς φορείς και νομικούς, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αξιωματούχους από τις αρχές τυχερών παιχνιδιών της Βραζιλίας και να συζητήσουν για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Νίκος Νικολακόπουλος, Managing Director της Intralot Latin America, συμμετείχε στο πρώτο πάνελ του συνεδρίου και μίλησε για τις προοπτικές του αθλητικού στοιχήματος στη Βραζιλία. Παρουσίασε τα οφέλη από το άνοιγμα της αγοράς τόσο για το κράτος όσο και τους πολίτες, υπογραμμίζοντας, με παραδείγματα από άλλες χώρες, τις μεγάλες ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία, τα επόμενα χρόνια. 

Το 2010, η Intralot ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη λοταρία της Minas Gerais, έχοντας κοινό στόχο να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις τυχερών παιχνιδιών προς όφελος της λοταρίας, της πολιτείας και των παικτών. Ο Sergio Alvarenga, Managing Director της Intralot Brazil, σχολιάζοντας την απόφαση της Intralot να στηρίξει το συνέδριο, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που υποστηρίξαμε το συνέδριο ως βασικός χορηγός, καθώς πιστεύουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, που ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ των στελεχών της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, είναι απαραίτητες για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μας”. 

Από την πλευρά της, η Ewa Bakun, Head of Content, Gaming, της εταιρείας Clarion Events, που διοργάνωσε το συνέδριο, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Intralot σε αυτό το πρώτο συνέδριο στη Βραζιλία. Η Intralot είναι μία εταιρεία με μακρά εμπειρία και βαθειά γνώση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, έχοντας συνεργαστεί με πολλές λοταρίες σε όλο τον κόσμο. Μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα για την εκδήλωση, να βοηθήσουμε τις αρχές της χώρας να κατανοήσουν τις δυνατότητες της αγοράς στοιχήματος μέσα σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο πλαίσιο και να αναζητήσουμε μαζί περαιτέρω ευκαιρίες”. 

Το Brazilian Gaming Congress εστίασε στο μέλλον της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τους ασφαλείς και υπεύθυνους τρόπους ρύθμισης του αθλητικού στοιχήματος και των λοταριών, καθώς και για τις επιπλέον ευκαιρίες του κλάδου στη χώρα, ιδιαίτερα, ενόψει των δύο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

TAGS