Σερβία: Κανονικά η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της FIAT

Σερβία: Κανονικά η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της FIAT

Η διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτων από το εργοστάσιο της Fiat στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας (Fiat Automobili Srbija-FAS) κινείται εντός του πλαισίου που είχε συμφωνηθεί, όπως προέκυψε κατά τη συνάντηση του Σέρβου πρωθυπουργού, Ίβιτσα Ντάτσιτς με αντιπροσωπεία της Fiat Group, με επικεφαλής τη διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας, Σίλβια Βερνέτι.

Ο κ. Ντάτσιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η FAS είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας της Σερβίας.

Οι εκπρόσωποι της FIAT, με επικεφαλής τη διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας, Σίλβια Βερνέτι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τη σερβική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η εταιρεία στη Σερβία λειτουργεί σε πολύ καλές συνθήκες.

Στη συνάντηση δόθηκε έμφαση και στα μελλοντικά σχέδια της FIAT στη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Κυβέρνησης.

Η δημοκρατίας της Σερβίας και η Fiat είναι οι δύο μέτοχοι της Fiat Automobili Srbija, κατέχοντας αντίστοιχα ποσοστό 33% και 67% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η μαζική παραγωγή του πλέον δημοφιλούς μοντέλου της Fiat, του 500L, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 και ο στόχος είναι η ετήσια παραγωγή να φτάσει τα 200.000 αυτοκίνητα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο