Από τη Δευτέρα 25/11 βρίσκεται στον αέρα από τη SOLID η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Τράπεζας Πειραιώς, για το λανσάρισμα της νέας πιστωτικής κάρτας Olympiacos F.C. MasterCard, η οποία συνοδεύεται από Καταχώριση, Ραδιοφωνικό σποτ και Digital Campaign.

Στην ταινία, ο φακός καταγράφει έναν φίλαθλο, στη μάταιη προσπάθειά του να προλάβει το αστικό λεωφορείο για το Καραϊσκάκη. Η αγωνία κορυφώνεται όταν ξεκινάει ένα κυνηγητό μέσα στην πόλη, για να το προλάβει. Ενώ είναι έτοιμος να παραιτηθεί, στο πλάνο μπαίνει το πούλμαν του Ολυμπιακού, με έναν πολύ ατμοσφαιρικό τρόπο! Οι παίκτες τον καλωσορίζουν θερμά μέσα στο λεωφορείο, ενώ ο Fuster και ο Saviola του απευθύνονται στα ελληνικά με την ατάκα «Πού είσαι ρε Νικόλα;» η οποία έχει ήδη κάνει τον γύρο των Social Media.

Για πρώτη φορά, βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση αθλητές να πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικό σποτ και να «αγκαλιάζουν» αληθινά έναν φίλαθλο. Αυτό είναι και το μήνυμα της καμπάνιας, που προσκαλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη τους ομάδα, μέσω της νέας πιστωτικής κάρτας Olympiacos F.C. MasterCard.

Συντελεστές

Agency: SOLID
Creative Director: Σπύρος Αρώνης
Copywriter: Φερενίκη Μητρέλη
Art Director: Πέτρος Μάιπας
Account Director: Βικτώρια Λουπάκου
Executive Director: Λουκάς Πετρούνιας

Production: FEEL ME PRODUCTIONS
Σκηνοθέτης: Κώστας Μαρούδης
Παραγωγός: Μανώλης Κονταρίνης
Executive producer: Aλέξης Πατσής