Στο πλαίσιο της στρατηγικής της International Life για εστίαση σε κλάδους που διαθέτει -ή μπορεί να αποκτήσει- ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η εταιρεία προχωρά στην ανανέωση της διοικητικής της ομάδας με την ανάθεση καθηκόντων σε τρία νέα στελέχη της αγοράς. Με την κίνηση αυτή η εταιρεία ενισχύει κλάδους που σημειώνουν σημαντικές προοπτικές και ενδυναμώνει την εσωτερική της οργάνωση.  

Συγκεκριμένα, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Κλάδων Accident & Health αναλαμβάνει ο κ. Βελισσάριος Παππάς, προερχόμενος από τον Όμιλο Ευρωκλινικής όπου κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Προηγουμένως, κατείχε για 8 χρόνια τη θέση του Περιφερειακού Αντιπροέδρου στην Metlife Alico στους κλάδους Accident & Health για την περιοχή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Έχοντας διανύσει μια επαγγελματική πορεία 24 ετών σε υψηλόβαθμες θέσεις ο κ. Παππάς έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της International Life με τη διευρυμένη εμπειρία που διαθέτει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σημειώνεται ότι ο κλάδος Υγείας της International Life παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη, διατηρώντας ανοδικές τάσεις. 

Παράλληλα, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μπούρας, διαθέτοντας 20ετή εμπειρία σε όλους τους τομείς λειτουργίας της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε διάφορους κλάδους, όπως Βιομηχανία, Retail, Φαρμακευτικός, Εμπορικός/Υπηρεσιών. Συγκεκριμένα κατείχε ανάλογες θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η Makro Cash & Carry, η Famar και ο όμιλος Σαρακάκη, όπου διετέλεσε Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού την τελευταία 5ετία.   

Τέλος, ο κ. Γεώργιος Κοσμάς αναλαμβάνει Διευθυντής Εσόδων και Χρεών της εταιρείας, έχοντας σημαντική εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερα εξειδίκευση σε θέματα debt recovery και risk management. Έρχεται στην εταιρεία μετά από 14ετή πορεία στη Marfin Egnatia Bank, όπου τα τελευταία 6 χρόνια κατείχε τον τίτλο του Retail Collections Manager. Ο κ. Κοσμάς αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τις ήδη υψηλές επιδόσεις της εταιρείας στις εισπράξεις. 

Οι νέες προσλήψεις έρχονται να προστεθούν στην ανάληψη καθηκόντων Εντεταλμένου Γενικού Διευθυντή από τον κ. Γιάννη Φουρλή, ο οποίος, ήδη από την 1η Νοεμβρίου, έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Εταιρείας συμβάλλοντας άμεσα στην ανταγωνιστικότητά της.  

O Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα της International Life τρία ιδιαίτερα καταξιωμένα και ικανά στελέχη, τα οποία έρχονται να πλαισιώσουν τον νέο Γενικό Διευθυντή της εταιρείας μας, Γιάννη Φουρλή και να ενδυναμώσουν την οικογένεια της  International Life».