Στην Ελλάδα του 2013 επιχειρήσεις και καταναλωτές επαναπροσδιορίζουν το ρόλο τους, τους σχεδιασμούς τους, τις προτεραιότητές τους.

Σε αυτό το σύνθετο και απαιτητικό για αποτελέσματα περιβάλλον αποφασίσαμε την δημιουργία της “Gravity The Newtons”.

H “Gravity The Newtons” είναι μια εταιρεία επικοινωνίας η οποία δουλεύει με στόχο το αποτέλεσμα και όπλα την κατανόηση της εποχής και τη δύναμη της ιδέας.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρη σε τομείς όπως το finance και τις επενδύσεις, τα Telco’s, την τεχνολογία, την ενέργεια, το retail, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, και την αγροτική οικονομία.

Επικεφαλής της νέας αυτής προσπάθειας αναλαμβάνει ο Στέλιος Ζωντός, στέλεχος με εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας και της στρατηγικής. Ανάμεσα σε άλλους τη νέα εταιρεία στελεχώνουν, ο Στέλιος Σοφιανός με εμπειρία στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο Χρήστος Βαλταδώρος με εμπειρία στην εταιρική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων, η Kate Zherebtsova προερχόμενη από την MS&L Αγγλίας με διεθνή εμπειρία στο digital strategy, η Άννα-Μαρία Καλλιανού με εμπειρία στη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, η Σοφία Λιλίτση με εμπειρία στη δημιουργία και τη διαχείριση digital content.

Σχεδιάσαμε υπηρεσίες με μετρήσιμα αποτελέσματα στο corporate communication, την κοινωνική υπευθυνότητα, την υποστήριξη στη διαχείριση κρίσεων, την πραγματική και με ουσία παρουσία στο digital περιβάλλον. Στην αποτελεσματική υποστήριξη του λανσαρίσματος νέων υπηρεσιών και προϊόντων. Στη διαχείριση των traditional και on line media με διαφανή και αποτελεσματικό τρόπο. Στη διαχείριση της αλλαγής της εταιρικής κουλτούρας.

Φτιάξαμε την υποδομή για πραγματικό media monitoring με ποιοτική αξιολόγηση, media relations βάση των πραγματικών αναγκών των πελατών, media training με πρότυπο υλικό φτιαγμένο για την ελληνική πραγματικότητα.