Τρείς νέες σπουδαίες διακρίσεις απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο των Retail Business Awards 2013. Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε. κ.Jerome Loubere, τιμήθηκε με τον τίτλο “Retail Manager of the Year”, κερδίζοντας ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της διοργάνωσης, ενώ η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης και στις κατηγορίες “E-Retailer 2013”, και “Store Manager of the Year”. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo. 

Η ανάδειξη του κ. Loubere σε “Retail Manager of the Year” έρχεται να επιβεβαιώσει και επισήμως την ικανότητα της Μαρινόπουλος Α.Ε. να δημιουργεί τις κατάλληλες οργανωτικές δομές ώστε, με τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, να επιτυγχάνει την ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας και ταυτόχρονα να παράγει αξία για όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους. Ο κ. Loubere ξεχώρισε ως ο πιο αποτελεσματικός Manager για το ελληνικό λιανεμπόριο την περίοδο 2012 -2013, με κριτήρια όπως η χάραξη στρατηγικής, η αποφασιστικότητα και τα αποτελέσματα των ενεργειών της για την εταιρεία. 

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. απέσπασε, ωστόσο, δύο ακόμη βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο online σουπερμάρκετ της Ελλάδας, Caremarket.gr, αναδείχθηκε ως το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα από άποψη τόσο επισκεψιμότητας όσο και λειτουργικότητας. Τέλος, η Διευθύντρια του καταστήματος στα στις Μουρνιές Χανίων, κα Άννα Γρυλλάκη, τιμήθηκε με τον τίτλο της “Store Manager of the Year”, έχοντας ξεχωρίσει για τις διοικητικές της ικανότητες και τις γνώσεις της γύρω από τον κλάδο του λιανεμπορίου και έχοντας πετύχει έναν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών του συγκεκριμένου καταστήματος. 

Τα βραβεία “Retail Awards” διοργανώνονται για 12η συνεχή χρονιά και αποτελούν πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού λιανεμπορίου. Οι νικητές αναδεικνύονται μετά από ψηφοφορία που διενεργείται από τα μέλη του ΣΕΛΠΕ και της ΕΣΕΕ, τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον κλάδο λιανεμπορίου και βιομηχανίας.