Το μοναδικό μη ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο της Alcatel-Lucent Enterprise στον κόσμο αποτελεί πλέον η OTEAcademy. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η OTEAcademy επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην εκπαίδευση επαγγελματιών σε θέματα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

Από την αρχή της συνεργασίας των δύο εταιρειών μέχρι και σήμερα, πάνω από 200 επαγγελματίες από 19 διαφορετικές χώρες του κόσμου έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα της OTEAcademy, καθιστώντας την εκπαιδευτικό κόμβο (hub) της Alcatel-Lucent στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όλες οι εκπαιδεύσεις είναι σχεδιασμένες και πραγματοποιούνται με πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Tα εκπαιδευτικά προγράμματα Alcatel-Lucent της OTEAcademy διδάσκονται από τον κ. Νίκο Αγιώτη, Alcatel-Lucent OmniSwitch Certified System Expert Instructor (R6/7), ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 8 εκπαιδευτές της Alcatel-Lucent με το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης & πιστοποίησης παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα Alcatel-Lucent της OTEAcademy, είναι διαθέσιμες στο www.oteacademy.gr.

TAGS