Θεοχάρης: Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Θεοχάρης: Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Στα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι υπολογίζουν ότι έχουν περάσει τα 4 εκατομμύρια όσοι έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο παράτασης για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ζήτημα της πολιτικής ηγεσίας. Είναι ομαλή η διαδικασία. Εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία».

Επίσης, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα μαζεύει αποδείξεις και το 2014.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης σχολίασε και ένα πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στο Μέτσοβο, όπου μαγαζάτορες επιτέθηκαν σε συνεργείο του ΣΔΟΕ που πήγε για έλεγχο.

Ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων τόνισε: «Έχουμε κάποια φαινόμενα, τα οποία έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει συμβεί μόνο στο Μέτσοβο, έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις.

Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι θα είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτές τις περιπτώσεις και θα εξαντλούμε ότι μας επιτρέπει ο νόμος που είναι να κλείνουμε 30 μέρες το κατάστημα, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους φαινόμενα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο