Σε οικονομική συνεισφορά στον οργανισμό Greece Debt Free για τη μείωση του ελληνικού χρέους και την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχώρησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Όπως τονίζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα «προσφέρει σημαντική οικονομική συνεισφορά στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Greece Debt Free, ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ελληνικού χρέους. Το Greece Debt Free αποτελεί ένα μη-πολιτικό, μη-κυβερνητικό και μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, που δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά και την ακύρωση ελληνικών κρατικών ομολόγων συμβάλλοντας στη μείωση του χρέους».

Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναφέρει ότι αντιλαμβανόμενη την εθνική σημασία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από την Ελλάδα, στηρίζει τη διοργάνωση με την παροχή εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού "ΑΥΡΑ" για τις ανάγκες των συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014».

O Νίκος Ιωάννου, Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, δήλωσε: «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσα από τη συνεργασία της με τον οργανισμό GDF και τη στήριξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναδεικνύει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η επιχειρηματική κοινότητα στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας. Η εταιρεία μας, στη μακρόχρονη πορεία της στην Ελλάδα, αποτελεί σταθερή δύναμη δημιουργίας που βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική κοινωνία».