Με στόχο να αναβαθμιστούν τα συστήματα ασφαλείας στα λιμάνια μέσα από νέα οπτικά, ψηφιακά και οργανωτικά σχήματα, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς διοργανώνει ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SUPPORT την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Ο ΟΛΠ Α.Ε συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα SUPPORT από το 2010 μαζί με άλλα 17 λιμάνια από χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Κύπρος, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Λετονία και Αυστρία.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν όλα τα νέα προϊόντα, τα οποία επεξεργάσθηκε το πρόγραμμα και για τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται εφαρμογές σε λιμάνια.

«Ο ΟΛΠ Α.Ε. είναι ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια του κόσμου. Έχει αναπτύξει από το 2010 ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον ασφάλειας, το οποίο οργανωτικά, λειτουργικά, ηλεκτρονικά, υποβοηθούμενο από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στα πλαίσια και του συστήματος ΙSPS, το καθιστά εξαιρετικά εξελιγμένο» δήλωσε ο πρόεδρος & διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. Γιώργος Ανωμερίτης.


 

TAGS