current views are: 1

26 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση14:59

«Ανέπαφες συναλλαγές»: Νέα γενιά καρτών από την Eurobank

Νέα εποχή στις κάρτες πληρωμών, φέρνει η Eurobank υιοθετώντας την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών σε πιστωτικές και χρεωστικές της κάρτες.

Δημοσίευση 14:59’
αρθρο-newpost

Νέα εποχή στις κάρτες πληρωμών, φέρνει η Eurobank υιοθετώντας την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών σε πιστωτικές και χρεωστικές της κάρτες.

Νέα εποχή στις κάρτες πληρωμών, φέρνει η Eurobank υιοθετώντας την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών σε πιστωτικές και χρεωστικές της κάρτες. Έτσι, γίνεται η πρώτη τράπεζα στην ελληνική αγορά που έχει ενσωματώσει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών τόσο στις πιστωτικές της κάρτες Visa & MasterCard, όσο και στις χρεωστικές κάρτες Debit MasterCard, οδηγώντας τις συναλλαγές με κάρτες σε ένα νέο περιβάλλον άμεσων, γρήγορων και ασφαλών πληρωμών.

Από την έναρξη της υιοθέτησης της νέας τεχνολογίας στα προϊόντα της τον Ιούλιο 2012, η Eurobank έχει προχωρήσει ήδη στην έκδοση περισσοτέρων των 100.000 πιστωτικών και χρεωστικών καρτών που υποστηρίζουν την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, ενώ η προοπτική είναι να αντικατασταθεί σταδιακά η πλειονότητα των καρτών που δεν υποστηρίζουν την νέα λειτουργικότητα από κάρτες που την υποστηρίζουν.

Επιπλέον, επιβεβαιώνοντας την καινοτομία των προϊόντων της, η Eurobank θέτει στη διάθεση των πελατών της μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία για κινητά τηλέφωνα, συμπληρωματικά στη βασική κάρτα. Με αυτήν παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών ταχύτερα και ευκολότερα από ποτέ, με τη mini κάρτα/sticker Gold MasterCard. Πρόκειται για μια κάρτα μικρού μεγέθους που επικολλάται στην πίσω όψη του κινητού τηλεφώνου και επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους χωρίς να έχουν μαζί ούτε καν το πορτοφόλι τους.

Οι κάρτες που φέρουν τη νέα τεχνολογία μπορoύν να χρησιμοποιηθούν ήδη σε πάνω από 4.000 εμπορικά σημεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα καταστήματα μεγάλων επιχειρήσεων όπως Cosmote, Γερμανός, ΕΚΟ, Attica, Βερόπουλος, Hondos Center, Zara, Jumbo, H&M, Starbucks, Coffee Time, Ster Cinemas, Public, AB Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Media Markt, Πλαίσιο, Pharma Plus, Θανόπουλος, Pet City καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, River West, Metro Mall, Avenue, Athens Heart, Mc Arthur Glen. H λίστα με τις επιχειρήσεις αυτές εμπλουτίζεται συνεχώς και οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να ενημερώνονται σχετικά στο www.eurobank.gr.

Οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα καθώς για την ολοκλήρωση μιας ανέπαφης συναλλαγής αρκεί ο κάτοχος να πλησιάσει την κάρτα στο ειδικό τερματικό για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ενώ ειδικά για συναλλαγές έως €25 δεν απαιτείται καν η πληκτρολόγηση του κωδικού ΡΙΝ ή η υπογραφή του πελάτη. Επίσης, το αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται καθώς κατά την πληρωμή η κάρτα δεν φεύγει από τα χέρια του κατόχου.

Σημειώνεται ότι οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών Eurobank λειτουργούν κατά τα λοιπά όπως όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και γίνονται αποδεκτές σε εκατομμύρια σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετέχουν και στα προγράμματα επιβράβευσης της Τράπεζας (π.χ. Επιστροφή), ανταμείβοντας τους κατόχους ακόμα και στις καθημερινές, χαμηλής αξίας συναλλαγές τους.


σχετικα αρθρα