Μία ακόμη ιδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε η Praktiker Hellas και το ηλεκτρονικό κατάστημα της, www.praktiker.gr, το οποίο κέρδισε το αργυρό βραβείο για τις «Πωλήσεις μέσω internet» στο πλαίσιο του θεσμού Sales Excellence Awards 2014, του σημαντικότερου θεσμού που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Η Praktiker, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές του ηλεκτρονικού επιχειρείν, επενδύει στρατηγικά και δυναμικά στην ανάπτυξη του online καταστήματός της. Αναβαθμίζει σταθερά την «e-εξυπηρέτηση» που προσφέρει στους έλληνες καταναλωτές με στόχο να απαντήσει στις ανάγκες τους, οι οποίες – επηρεασμένες από τις τεχνολογικές εξελίξεις – αλλάζουν σημαντικά. Το online shop www.praktiker.gr, το σχετικά νέο κανάλι πωλήσεων της εταιρίας, έχει σταθερά ανοδική πορεία από το λανσάρισμα του και χάρη στην διαρκή του αναβάθμιση, την υψηλή λειτουργικότητά του, την καινοτομία, την ταχύτητα και την πληθώρα προϊόντων που διαθέτει, έχει γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους online καταναλωτές. Το βραβείο για τις «Πωλήσεις μέσω internet», έρχεται ως επισφράγιση της προσπάθειας αυτής και αποδεικνύει πως το online shop της Praktiker, www.praktiker.gr, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους καταναλωτές που θέλουν να φτιάξουν ή να ανανεώσουν το σπίτι τους αλλά και τη διάθεση τους, έξυπνα, γρήγορα, όμορφα και οικονομικά.

Στην τελετή της βράβευσης, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι πρακτικές και οι εταιρείες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες πωλήσεων, μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το ΙΠΕ και η εταιρεία Boussias Communications, από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

Κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Πάολα Πεσσάρη, CRM και Digital Marketing Manager της Praktiker, δήλωσε: «Εκ μέρους της Praktiker, και ιδίως όλης της ομάδας του e-shop, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή τη διάκριση, που είναι πραγματικά αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις καλές επιδόσεις του praktiker.gr και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά!

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι η μεγαλύτερη πρόκληση των ημερών δεν είναι πια μόνο η συνεχής αναβάθμιση του online καναλιού πωλήσεων αλλά ο συνδυασμός του ψηφιακού κόσμου με τον φυσικό ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη μας μια ενιαία εμπειρία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

TAGS