Σάββατο 5 Απριλίου, το  White Minds (www.whiteminds.gr)  το μεγαλύτερο  inspirational event για τα νέα μυαλά επιστρέφει!  

10 ώρες έμπνευσης, 10 υπέροχες ιστορίες καινοτομικού τρόπου σκέψης, δημιουργικότητας και επιτυχημένης επιχειρηματικότητας. 10 White Minds, Έλληνες, που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσα τους ο Αντώνης Μαυρόπουλος, President of I.S.W.A & Managing Director D-Waste, o Patrick Κομνηνός, Head of Club Operations at UEFA, o Χάρης Τσέβης, World Class Graphic Designer, o Φώτης και o Γιώργος Βασιλείου, founders of White Space και άλλοι 6 καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της τεχνολογίας, του μάρκετινγκ, των media και του design, θα μοιραστούν τις ιστορίες της ζωής τους με περισσότερους απο 2000 φοιτητές, των σημαντικότερων Πανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.  

Θα είναι εκεί για να δώσουν το μήνυμα στους νέους οτι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης, ωθώντας τους να τολμήσουν και να κυνηγήσουν το όνειρο τους. 

Το ταξίδι περιλαμβάνει video art, διαδραστικές δραστηριότητες, live μουσική και άλλα δρώμενα που συνθέτουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία. 

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκπαιδευτικές διοργανώσεις, το «White Minds» σχεδιάστηκε για να διατηρήσει ένα υψηλότατο επίπεδο ομιλητών, που αποτελούν ουσιαστική πηγή έμπνευσης και ένα μοναδικό set up.  Όλα αυτά είναι δωρεάν για το κοινό, μόνο με την συμπλήρωση ενός πάσου, γιατί η White Space (η διοργανώτρια εταιρεία) θέλει η εξειδικευμένη γνώση να είναι προνόμιο για όλους. 

CEOs πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών, επαγγελματίες των media και του marketing, δημοσιογράφοι από Ελλάδα και εξωτερικό και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες θα ταξιδέψουν μαζί με τους νέους, στη δημιουργικότητα και την έμπνευση.   Το 1ο White Minds ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων.. 

Δείτε το video του 1ου White Minds


Το 2ο White Minds όμως έρχεται για να σπάσει όλους τους κανόνες…
Σάββατο 5/4, 10.30 π.μ.
Gazi Music Hall, Μέγαρο Μαρασούλη, Ιερά Oδός 7-13, Αθήνα 
2ο White Minds Educational Experiential Event

Η είσοδος γίνεται μόνο με πρόσκληση. Δήλωσε τώρα συμμετοχή για να λάβεις ένα από τα περιορισμένα free pass για τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στην Ελλάδα, μέσω του site www.whiteminds.gr, μέσω του facebook στο www.facebook.com/whitespacegr ή επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρία στα τηλ. 210 6717115, 210 6711561.