Στο ποσό των 410,94 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της Jumbo το διάστημα Ιουλίου 2013 μέχρι και τον Μάρτιο του 2014, έναντι 381,85 εκατ. ευρώ που ήταν ο τζίρος κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε το πρώτο εννεάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης κατά 7,62% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Σημειώνεται ότι κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ο κύκλος εργασιών του Ομίλου σημείωνε αύξηση 7,23%. 

Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2014, δηλαδή κατά το τρίτο τρίμηνο, οι πωλήσεις στα καταστήματα στην Ελλάδα διατηρήθηκαν σε θετικό έδαφος. Η ενίσχυση των πωλήσεων στην Κύπρο παραμένει εντυπωσιακή, μετά και το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Πάφο. Η Βουλγαρία συνέχισε να αναπτύσσεται με διψήφιο ποσοστό. Επίσης στην θετική αυτή επίδοση συνέβαλε και η λειτουργία των δύο πρώτων καταστημάτων του Ομίλου στη Ρουμανία. 

Το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου αριθμεί 66 καταστήματα εκ των οποίων τα 52 στην Ελλάδα, 4 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία, 2 στην Ρουμανία ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Jumbo. 

"Είναι προφανές ότι μείγμα πωλήσεων των καταστημάτων Jumbo είναι αποτελεσματικό και γι' αυτό η διοίκηση επαναλαμβάνει προς τους μετόχους ότι δεν έχει την πρόθεση να αναμιχθεί στην αγορά των φαρμάκων και ο θόρυβος πάνω σε αυτό το θέμα προέρχεται αποκλειστικά από συντεχνιακούς λόγους" διευκρινίζει η διοίκηση με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα. 

Η Jumbo συνεχίζει να επενδύει με στόχο τη δημιουργία περίπου 4 νέων καταστημάτων το χρόνο. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα αναμένεται η λειτουργία 6 με 8 νέων καταστημάτων τα επόμενα 3 με 4 χρόνια ενώ για τη Ρουμανία εκτιμάται ότι το δίκτυο θα αριθμεί 16 με 18 καταστήματα τα επόμενα 5 χρόνια. 

Πέρα από το άνοιγμα των νέων καταστημάτων συνεχής είναι και ο εμπλουτισμός της ποικιλίας των εμπορευομένων προϊόντων της με βάση τις εξελίξεις και τις τάσεις της ζήτησης στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος και η διατήρηση των τιμών των προϊόντων σε ανταγωνιστικά επίπεδα.