Μοναδικές προσφορές σε Smartphones, Tablets, Laptops, Smart TV και ΟΤΕ TV και έως 24 άτοκες δόσεις περιμένουν και φέτος το Πάσχα τους επισκέπτες του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ειδικότερα:

Αγαπημένα Smartphones και Tablets γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, καθώς η αγορά τους συνοδεύεται από δωροεπιταγή2 ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100€. 

Φέτος το Πάσχα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει μια σειρά από συνδυαστικές προσφορές με στόχο την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Tab 3 8.0 3G και το Samsung Galaxy Young, συνολικής αξίας 419,80€, διατίθενται φθηνότερα3 κατά 100€ στην τιμή4 των 319,80€. Επιπλέον, με κάθε αγορά Νokia Lumia 625, δώρο το Nokia C2-05 αξίας 59,90€.

Με κάθε αγορά Laptop, δώρο το πακέτο COSMOTE Internet On The Go με κάρτα αξίας 35€,5για να έχει κανείς Internet όπου κι αν βρίσκεται.

Επιπλέον, στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του Samsung ή Sony Οικοσύστημα αποκτώντας το αγαπημένο του Samsung Smartphone ή Τablet μαζί με Samsung Smart TV, 200€ φθηνότερα ή το αγαπημένο του Sony Smartphone ή Tablet μαζί με Sony Smart TV έως 200€ φθηνότερα6.

Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ. Με κάθε σύνδεση COSMOTE οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκτούν  δωρεάν7 ή φθηνότερα το Smartphone ή Tablet της επιλογής τους, και μαζί δωροεπιταγές8 ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 75€ για τις αγορές τους. 

Με κάθε σύνδεση COSMOTE Internet On The Go AnyWay οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν 100€ φθηνότερα το αγαπημένο τους Laptop μέσα από μια μεγάλη γκάμα.9

Στο ρυθμό του Πάσχα κινείται και ο ΟΤΕ TV. Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV, για να απολαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο όλη η οικογένεια, μόνο με 21,90€ το μήνα και να πάρει δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50€10.