Η Κωτσόβολος επιλέγει στρατηγικά τη συνέχεια των επενδύσεων της στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων  που διατηρεί σε όλη τη χώρα και συνεχίζει το πλάνο της αυτή τη φορά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα, αυτή την εβδομάδα, καλωσόρισε τους πελάτες της σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο κατάστημα στην Καλαμάτα. Πρόκειται για έναν χώρο, συνολικού εμβαδού 1.500 τ.μ. ο οποίος διαμορφώθηκε από την αρχή μεβάση τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons. 
Το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους στο κέντρο της πόλης και εκτείνεται σε τρία επίπεδα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τη Δευτέρα 7 Απριλίου. Όσοι επισκεφθούν τον ανακαινισμένο χώρο μπορούν ναδιαπιστώσουν τις αλλαγές και να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία αγορών που αναδεικνύει περισσότερο τα προϊόντα και τις δυνατότητες τους.  

Το κατάστημα διακρίνεται επίσης για την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει και σημείο εξυπηρέτησης του Support 360º. Το ολοκληρωμένο brand υποστήριξης πελατών της Κωτσόβολος, με χρήσιμες υπηρεσίες για την παράδοση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή προστασία όλων των συσκευών.Με αφορμή την ανακαίνιση του καταστήματος της Καλαμάτας ο κ. Δημήτρης Αβραάμ, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της Κωτσόβολος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νέα εικόνα του καταστήματος μας στην Καλαμάτα. Είναι, χωρίς υπερβολή, ένα κατάστημα εφάμιλλο των ευρωπαϊκών καθώς έχει βασιστεί σε διεθνείς προδιαγραφές. Πρόκειται για ένα πραγματικό κέντρο τεχνολογίας στο κέντρο της πόλης με εξαιρετική γνώση και εξυπηρέτηση από μια μοναδική ομάδα ανθρώπων που το στελεχώνει. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την αναβάθμιση των καταστημάτων μας και να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στην εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες μας».