Το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα, άνοιξε τις πόρτες του στο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στις 22 Απριλίου του 2004, με στόχο να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων σε τόσο χαμηλές τιμές, ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. 

Αυτό είναι και το όραμα και η φιλοσοφία της ΙΚΕΑ, να δημιουργήσει μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους! 

Δέκα χρόνια μετά το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, όπως και όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, συνεχίζει με την ίδια δύναμη και με ακόμα μεγαλύτερο πάθος την προσφορά προσιτών προϊόντων με ιδιαίτερη άποψη και εξαιρετική ποιότητα! 

Ο ‘Ομιλος FOURLIS άνοιξε το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το 2001. To 2004 ακολούθησε το κατάστημα IKEA Αεροδρόμιο και στη συνέχεια το κατάστημα στη Λευκωσία το 2007, το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός το 2008, το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία στη Λάρισα το 2009 και το κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα το 2010. Με στόχο να έρθει ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές στις περιοχές που βρίσκονται μακριά από τα υπάρχοντα καταστήματα, προχώρησε και σε εναλλακτικούς τρόπους διάθεσης προϊόντων, ανοίγοντας Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ στη Ρόδο, την Πάτρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο και πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή. 

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του πρώτου καταστήματός της στην Αθήνα, η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS σας προσκαλεί με χαρά στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός, για να γιορτάσετε μαζί τα γενέθλια της, όλη την εβδομάδα, από την Τρίτη 22 Απριλίου έως και το Σάββατο 26 Απριλίου. 

Για αυτή την εορταστική εβδομάδα, σε όλους όσους κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα και εστιατόρια ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και ΙΚΕΑ Κηφισός, θα παρέχεται 10% επιστροφή που θα μπορούν να εξαργυρώσουν στην επόμενή τους αγορά από 28/4 έως και 31/5.

Γιατί με την ΙΚΕΑ, «Ζούμε μαζί» και μοιραζόμαστε μαζί, κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή! 

TAGS