Περιμένεις το Μάιο ή τον Δεκέμβριο για να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου στα αγγλικά;  Δε χρειάζεται πια να περιμένεις!  

Το Cambridge English σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις μέρος στις εξετάσεις οποιαδήποτε στιγμή είσαι πραγματικά έτοιμος μέσω της υπηρεσίας computer-based testing. Κάθε σχολική χρονιά οι νέες ημερομηνίες εξέτασης ανακοινώνονται από το Cambridge English και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία στην οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Οι computer-based εξετάσεις αφορούν όλα τα επίπεδα, από Α2 (Key) μέχρι και Γ2 (Proficiency) και δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα αποτελέσματά τους σε 2 μόλις εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων. 

Το computer-based testing παρέχει μία σειρά εξατομικευμένων παροχών όπως τη δυνατότητα καθορισμού της έντασης στο Listening από τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας την επιθυμητή ημερομηνία εξετάσεων, χωρίς πίεση και άγχος.  

Ο αριθμός των υποψηφίων στα computer-based tests έχει ήδη ξεπεράσει τους 150.000 παγκοσμίως,  μόλις 16 μήνες μετά τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία των υποψηφίων συνολικά.  

Ζήτησε ένα δωρεάν δείγμα computer-based test εδώ: http://www.cambridgeenglish.org/gr/cmp/computer-based-testing-in-greece/ Stay tuned στη σελίδα του Cambridge English στο Facebook: https://www.facebook.com/CambridgeEnglishGR 

Boiler Plate 

Το Cambridge English Language Assessment διαθέτει την πλέον διευρυμένη γκάμα πιστοποιητικών για μαθητές και καθηγητές Αγγλικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις εξετάσεις Cambridge English συμμετέχουν κάθε χρόνο 4 εκατομμύρια υποψήφιοι σε περισσότερες από 130 χώρες. Πάνω από 15.000 πανεπιστήμια, εργοδότες, κυβερνητικοί και άλλοι οργανισμοί εμπιστεύονται τις εξετάσεις και τα πιστοποιητικά Cambridge English ως απόδειξη γνώσης Αγγλικών. Σχεδιασμένες και ελεγμένες ποιοτικά από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της γλωσσικής αξιολόγησης, οι εξετάσεις Cambridge English παρέχουν έγκυρη εκμάθηση και αξιόπιστη αξιολόγηση εδώ και 100 χρόνια.