Τη συνεργασία της με ελβετική εταιρεία του χρηματοοικονομικού τομέα αναμένεται να ανακοινώσει στο πλαίσιο του 16ου συνεδρίου τραπεζικών λύσεων “JSB” (La Journée Solutions Bancaires), που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2014, στη Γενεύη, η εισηγμένη εταιρεία κλάδου πληροφορικής, Profile. 

Η ελβετική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα αναλάβει την αντιπροσώπευση των λύσεων της Profile στην περιοχή της γαλλόφωνης Ελβετίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι ήδη πιστοποιημένη από την FINMA, την Ελβετική Αρχή που εποπτεύει τον χρηματοπιστωτικό χώρο. 

Η Profile συμμετέχει στο συνέδριο για τέταρτη συνεχή φορά, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες της ελβετικής της θυγατρικής. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει η παρουσίαση του Mobius Wealth – της εφαρμογής δεύτερης γενιάς για διαχείριση περιουσίας (wealth management) μέσω κινητών συσκευών (smartphone/tablets) καθώς και της σημαντικής αναβάθμισης της πλατφόρμας επενδύσεων IMSplus 2.1. Επιπλέον, η εταιρεία στο περίπτερό της θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις της επενδυτικής πλατφόρμας IMSplus και της τραπεζικής πλατφόρμας, FMS.next.