Αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΚΟΡΡΕΣ με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων/ Santowines, τα νέα αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος, με την ονομασία Αμπέλι Σαντορίνης, βασίζονται στη μοναδική ποικιλία σταφυλιού, Ασύρτικο Σαντορίνης.

Πρόκειται για άλλο ένα παράδειγμα της συνεπούς και εντατικής προσπάθειας της εταιρείας για ανάδειξη της πλούσιας ελληνικής φύσης, στηρίζοντας, παράλληλα, την τοπική οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ασύρτικο Σαντορίνης αξιοποιείται για πρώτη φορά σε καταναλωτικό προϊόν, εκτός των, διεθνούς απήχησης, οίνων ΠΟΠ Σαντορίνη, μεταφέροντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας, αλλά και τις εικόνες και αρώματα του δημοφιλούς προορισμού στη νέα σειρά περιποίησης σώματος ΚΟΡΡΕΣ. 

Τα ελληνικά φυτά και βότανα αποτελούν βασικό κεφάλαιο για την ΚΟΡΡΕΣ –ένας τομέας στον οποίο επενδύει από την αρχή της πορείας της. Η επιστημονική μελέτη των ιδιοτήτων των φυσικών συστατικών, το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο ηθικών συνεργασιών βασισμένο στις αρχές της συμβολαιακής γεωργίας, με Έλληνες μικρο-καλλιεργητές, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εκπαιδευτικά και κοινωνικά ιδρύματα, αλλά και η δημιουργία μίας πρότυπης Μονάδας Εκχυλίσεως των 

α’ υλών που προέρχονται από αυτές τις συνεργασίες, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας. Ενέργειες με έντονο περιβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα, που αποσκοπούν στην ουσιαστική υποστήριξη τοπικών κοινωνιών, στη διατηρησιμότητα φυτικών πληθυσμών και στην τελική παραγωγή ελληνικών φυτικών εκχυλισμάτων εγγυημένης ποιότητας.  

Το Ασύρτικο Σαντορίνης, μία γηγενή ποικιλία σταφυλιού με παρελθόν 3.500 ετών, καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη του νησιού, επιβιώνοντας με τη βοήθεια ευρηματικών τεχνικών καλλιέργειας και της θαλάσσιας ομίχλης. Μέσω της συνεργασίας των δύο πλευρών, το Ασύρτικο Σαντορίνης αποκτά νέα εμπορική διάσταση ως καλλυντικό συστατικό, που προσφέρει το μοναδικό άρωμα, αλλά και την προστατευτική της επιδερμίδας δράση [πρόκειται για τη λευκή ποικιλία σταφυλιού με την υψηλότερη συγκέντρωση πολυφαινολών] στα νέα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ.

Η σειρά Αμπέλι Σαντορίνης αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω το μερίδιο της ΚΟΡΡΕΣ σε μία προϊοντική κατηγορία του χαρτοφυλακίου της που το 2013 κατέγραψε σημαντική αυξητική πορεία, σημειώνοντας πέντε φορές μεγαλύτερο ποσοστό ανάπτυξης συγκριτικά με την πορεία της συνολικής αγοράς προϊόντων σώματος στο κανάλι του φαρμακείου.

Το  ταξίδι των νέων προϊόντων στις διεθνείς αγορές, μεταξύ των οποίων Αμερική, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Φινλανδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Αυστραλία, θα συμβάλλει για άλλη μια φορά στη διάδοση της μοναδικότητας της ελληνικής φύσης, και ειδικότερα της Σαντορίνης, με όχημα τα φυσικά, ποιοτικά, με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα και χαρακτηριστικού design προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ.