Η Praktiker Hellas, με οδηγό πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών της, τους προσκαλεί, από τις 19 έως τις 24 Μαΐου, να γιορτάσουν μαζί στα 14 καταστήματά της, την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα θα επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για τους καταναλωτές, καλώντας τους να τα αξιολογήσουν σε επίπεδο εξυπηρέτησης!

Συγκεκριμένα: 

Συμπληρώνοντας το έντυπο «Η γνώμη σας μετράει» στα καταστήματα Praktiker, το κοινό μπαίνει σε κλήρωση για δωροεπιταγές Praktiker αξίας 100 ευρώ, από την οποία θα αναδειχθούν 140 τυχεροί, 10 για κάθε 1 από τα 14 καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα! 

Παράλληλα, τα Praktiker προσφέρουν εντελώς δωρεάν τη μεταφορά για όλες τις αγορές, ανεξαρτήτως αξίας, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα και μέσω του www.praktiker.gr κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής.  

Συμβάλλοντας στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των καταναλωτών, τα Praktiker διοργανώνουν επιδείξεις προϊόντων στα καταστήματα, από τις 11.30 έως τις 14.00, για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, επιπλέον των επιδείξεων που διεξάγονται όλο τον Μάιο! Η συντήρηση ποδηλάτου, η τοποθέτηση σίτας, οι εφαρμογές χρωμάτων και άλλες χρήσιμες εργασίες γίνονται παιχνίδι στις επιδείξεις προϊόντων των Praktiker!

Το πρόγραμμα των επιδείξεων είναι το εξής:

19/5: Μεταφύτευση & Τοποθέτηση Laminate
20/5: Συντήρηση ποδηλάτου & Εφαρμογές χρωμάτων (Vechro/Praktiker)
21/5: Χρήση πλυστικών μηχανημάτων (Kärcher) & Τοποθέτηση σίτας
22/5: Παρουσίαση και χρήση Dremel (Bosch) & Εφαρμογές χρωμάτων (Βιβεχρώμ)
23/5: Μεταφύτευση & Συντήρηση ποδηλάτου
24/5: Παρουσίαση και χρήση Dremel (Bosch) & Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος (Gardena) 

Και επειδή οι προσφορές δε σταματούν ποτέ στα Praktiker, τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στις επιδείξεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές σε τιμές - έκπληξη: Ποδήλατα mountain, σετ αυτόματου ποτίσματος, πλυστικά μηχανήματα και πολλά άλλα θα γίνουν η αφορμή να «το φτιάξετε μόνοι σας»!

Η Praktiker Hellas διατηρεί συνεχώς τον Έλληνα καταναλωτή και τις επιθυμίες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, ενώ η άρτια εξυπηρέτηση και η εμπιστοσύνη κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελεί κομβικό σημείο της εταιρικής της φιλοσοφίας αποτελώντας, παράλληλα, κινητήριο δύναμη για την εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

TAGS