ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η International Life πρωτοπορεί θέτοντας σε λειτουργία το σύστημα Πληρώνω - Εκδίδω

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2014, 14:32 / Ανανεώθηκε 20 Μαΐου 2014, 14:32
Η International Life πρωτοπορεί θέτοντας σε λειτουργία το σύστημα Πληρώνω - Εκδίδω
Facebook Twitter Whatsapp

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η International Life έθεσε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα συνολικής διαχείρισης συμβολαίων στον κλάδο αυτοκινήτων «Τυπώνω – Πληρώνω». 

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η International Life έθεσε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα συνολικής διαχείρισης συμβολαίων στον κλάδο αυτοκινήτων «Τυπώνω – Πληρώνω». Στο διάστημα που μεσολάβησε, η εφαρμογή τελειοποιήθηκε με σημαντική on line πληροφόρηση του συνεργάτη και άρτια εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πελάτη.

Την 1η Φεβρουαρίου 2014, η εφαρμογή «Τυπώνω – Πληρώνω» επεκτάθηκε σε όλους τους κλάδους ασφάλισης που κατ’ εξοχήν συγκεντρώνει τη δραστηριότητα της η International Life. Στη συνέχεια, αμέσως μετά την ψήφιση από τη Βουλή του Νόμου 4261/5-5-2014, η International Life αποφάσισε να προχωρήσει στην εφαρμογή του συστήματος «Πληρώνω – Εκδίδω».  

Η εφαρμογή του συστήματος αυτού, είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη νέα νομοθεσία, η οποία απαιτεί την καταβολή ολόκληρου του ασφαλίστρου για την έναρξη ισχύος της ασφαλιστικής κάλυψης.  Είναι σαφές ότι πριν από την καταβολή ολόκληρου του ποσού δεν επιτρέπεται η έκδοση και βεβαίως ούτε η παράδοση του ασφαλιστηρίου στον ασφαλισμένο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε: «Η International Life διαθέτει τα απαιτούμενα συστήματα και την τεχνολογία υποστήριξης και εξυπηρέτησης των δικτύων τα οποία εναρμονίζονται με τις ΠΕΕ 30 & 31 της ΤτΕ καθώς και με το νέο νόμο. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εργασία του διαμεσολαβητή όσο πιο εύκολη γίνεται, μέσα από την υποστήριξή του από το διαφανές και εύχρηστο online σύστημα «ONE» της International Life, καθώς και να βελτιώσουμε την εμπειρία του μέσα από την άριστη εξυπηρέτησή μας».