Η αγαπημένη εταιρία στρωμάτων την οποία έχουν εμπιστευθεί περισσότεροι από 2.500.000 καταναλωτές και 3 γενιές Ελλήνων σε μία πορεία 47 χρόνων, γιορτάζει!

Η Media Strom σημειώνοντας μία παρουσία 30 χρόνων στην πόλη της Πάτρας σας καλεί να γιορτάσετε παρέα την απόλυτη εμπειρία ύπνου στο ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρίας στην Οδό Γούναρη 58.

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου οι πιστοί φίλοι της Media Strom θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποιοτικότερα στρώματα Νέας Γενιάς της αγοράς που προάγουν την υγεία και την ευεξία, μια εντυπωσιακή συλλογή  κρεβατιών που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, μαξιλάρια ύπνου, προστατευτικά καλύμματα υγιεινής, αφράτα ανωστρώματα, παπλώματα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ύπνου, σε μοναδικές τιμές.

Η περίοδος εορτασμού κορυφώνεται την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 20:00 που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι γενεθλίων της Media Strom στην Πάτρα (Γούναρη 58) ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε την μοναδική εμπειρία ύπνου σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα με όμορφες μουσικές επιλογές!

Είστε έτοιμοι να γιορτάσουμε παρέα; Σας περιμένουμε και μην ξεχνάτε ότι εμείς στη Media Strom ξαγρυπνάμε… για να κοιμάστε εσείς καλύτερα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ύπνου και την εταιρία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mediastrom.gr ή ένα από τα καταστήματα Media Strom.

TAGS