current views are: 1

27 Μαΐου 2014
Δημοσίευση12:15

Το site της Hellas Online αλλάζει

Με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή τόσο στην πρακτική καθημερινότητα του όσο και στο τι τον ενδιαφέρει κατά το χρόνο που δαπανά στο internet, σχεδιάστηκε το νέο hol.gr. 

Δημοσίευση 12:15’
αρθρο-newpost

Με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή τόσο στην πρακτική καθημερινότητα του όσο και στο τι τον ενδιαφέρει κατά το χρόνο που δαπανά στο internet, σχεδιάστηκε το νέο hol.gr. 

Με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή τόσο στην πρακτική καθημερινότητα του όσο και στο τι τον ενδιαφέρει κατά το χρόνο που δαπανά στο internet, σχεδιάστηκε το νέο hol.gr.

Η νέα προσέγγιση στην online παρουσία της hellas online φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα καθημερινό προορισμό για τους υφιστάμενους συνδρομητές της εταιρείας, αλλά και πόλο έλξης για νέους τακτικούς επισκέπτες της ιστοσελίδας, πελάτες της hol ή όχι. Μέσα από μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών, το hol.gr εμπλουτίζεται συνεχώς με χρηστικό περιεχόμενο και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες γενικού ενδιαφέροντος και καθημερινής κατανάλωσης. Ειδικά για τους συνδρομητές της hellas online, ωστόσο, παρέχονται επιπλέον προνόμια μέσω των αποκλειστικών προσφορών και των ειδικών εκπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

Καθημερινότητα – προτάσεις για κάθε μέρα. Περιλαμβάνει ειδησεογραφία που καλύπτει την εσωτερική, διεθνή και αθλητική επικαιρότητα, αρθρογραφία για ταξιδιωτικούς προορισμούς, ζώδια. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ενότητες και υπηρεσίες που θα πλαισιώνουν ακόμα πιο στοχευμένα την καθημερινότητα των χρηστών.

Ψυχαγωγία – για όλους με κάθε τρόπο. Η ενότητα παρουσιάζει το εύρος περιεχομένου των υπηρεσιών hol video club, hol my tv, hol music club και σύντομα θα αντικαταστήσει το site www.holmytv.gr. Στην επόμενη φάση ανάπτυξης, έχουν δρομολογηθεί και νέες υπηρεσίες που στοχεύουν στην online διασκέδαση των επισκεπτών του portal, ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες της hellas online ή όχι.

hol προνόμια – απλά με την εγγραφή! Περιλαμβάνει:

  • τις μοναδικές συνεργασίες της hellas online στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών hol for you
  • online deals που απευθύνονται σε εγγραμμένους χρήστες με επιπλέον έκπτωση στους εγγεγραμμένους πελάτες
  • exclusive deals για τους εγγεγραμμένους πελάτες
  • τη λειτουργία hol your friend που ανταμείβει όσους από τους πελάτες μας συστήνουν φίλους online

hol προγράμματα. Η ενότητα προβολής των προγραμμάτων της hellas online με νέο πιο χρηστικό τρόπο, προκειμένου να καθοδηγεί τον χρήστη εύκολα και γρήγορα στο προϊόν που επιθυμεί και του ταιριάζει.

myhol – o λογαριασμός μου. Το νέο εργονομικό περιβάλλον του myhol, βελτιωμένο εικαστικά προκειμένου να ικανοποιεί την προσβασιμότητα του από όλες τις συσκευές, δίνει πλέον τη δυνατότητα εγγραφής μη πελατών μας (hol φίλος), καθώς και την διαβάθμιση των εγγεγραμμένων πελατών μας ως premium μέλη (hol πελάτης) με ειδικά και αποκλειστικά προνόμια.

Το portal της hellas online περιλαμβάνει όλες τις υφιστάμενες βασικές ενότητες περιεχομένου και χρηστικά εργαλεία (παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων της hol, έλεγχο διαθεσιμότητας, myhol, support, online πληρωμή λογαριασμού, e-bill, speed test, κλπ.), ενώ παράλληλα, εισάγει νέους πυλώνες περιεχομένου και υπηρεσιών που εστιάζουν στην Καθημερινότητα, την Ψυχαγωγία αλλά και ένα κόσμο Προνομίων και προσφορών που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των επισκεπτών του.

Tο πλήρως ανανεωμένο site της hellas online είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούμε καθημερινά για πλοήγηση στο internet (PC/laptop, tablet, smartphone), σε όλο το εύρος των περιεχομένων και λειτουργικοτήτων που παρέχει. Ο μοντέρνος και λειτουργικός σχεδιασμός (responsive web design) σε συνδυασμό με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που χρησιμοποιήθηκαν, παρέχουν στους επισκέπτες του site μια απόλυτα ισορροπημένη εμπειρία πλοήγησης ανεξαρτήτως συσκευής πρόσβασης.


σχετικα αρθρα