Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλου, με τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιά Β. Κορκίδη, εκδηλώθηκε σήμερα.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕΠ αναφέρει ότι «αποφάσισε να διαφοροποιηθεί πλήρως από τις άστοχες πρακτικές του προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, το οποίο και καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση σύγχυσης» καθώς και ότι «τα παλαιότερα μέλη του ΔΣ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αδυναμία της ΚΕΕΕ να διαχειριστεί έγκαιρα, τη νομοθετημένη από τον Δεκέμβριο του 2012, κατάργηση των 59 Επιμελητηρίων της χώρας, αναζητώντας, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν».

Απαντώντας η ΚΕΕΕ αναφέρει ότι ο κ. Κορκίδης σε όλες ανεξαιρέτως τις γενικές συνελεύσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όχι μόνο συμφωνούσε αλλά πρωτοστατούσε για την υλοποίηση των δράσεων που πρότεινε η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΕΕΕ και ότι έθεσε τις προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες υπεράνω των αγώνων που δίνουν καθημερινά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Τώρα που απέτυχε να εκλεγεί στην ευρωβουλή, επιστρέφει στο Επιμελητήριό του (από το οποίο θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του) ηττημένος αλλά και αλαζόνας» καταλήγει η ΚΕΕΕ.