Νέο έργο για την Intralot

Νέο έργο για την Intralot

Στην υπογραφή συμβολαίου με τη Λοταρία της Τζόρτζια (Georgia Lottery Corporation) για την προμήθεια του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, προχώρησε η Intralot. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η Intralot θα παρέχει στη Λοταρία υπηρεσίες για την έναρξη του έργου και τη λειτουργία του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών iGEM™, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού εξοπλισμού, των site controllers για τα σημεία πώλησης, του τηλεπικοινωνιακού δικτύου που απαιτείται για τη διασύνδεση των site controllers με το κεντρικό σύστημα, καθώς επίσης και υπηρεσίες παροχής αναφορών λειτουργίας, εκπαίδευσης, στελέχωσης και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, που προβλέπει το συμβόλαιο. 

Το συμβόλαιο, θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως την 31η Δεκεμβρίου 2022 με δυνατότητα τριών επιπλέον μονοετών ανανεώσεων. Συνολικά περίπου 6.000 χώροι ψυχαγωγίας και περισσότερα από 26.000 παιγνιομηχανήματα θα συνδεθούν και θα ελέγχονται από το κεντρικό σύστημα εποπτείας της Intralot, iGEM™.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο