Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός Best of Superleague 2013 – 2014. 

O διαγωνισμός διοργανώνεται από το novasports.gr με τη στήριξη της Super League και του ΠΣΑΠ, ενώ αποτελεί θεσμό καθώς βραβεύεικάθε χρόνο τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) και το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος της Super League.

Η Honda ήταν αποκλειστικός χορηγός και είχε ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις ενέργειες του διαγωνισμού στα μέσα της Nova, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια προβολής. 

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια της εκπομπής «η Ώρα των Πρωταθλητών» κληρώθηκε ένας μεγάλος νικητής, ο οποίος κέρδισε χρηματικό έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ, προσφορά του Ομίλου Σαρακάκη.

Η Μαρία Κατσαρέα, Marketing Manager Car Moto Division Αφοι Σαρακάκη Α.Ε.Β.Ε, σημείωσε ότι η «φετινή συνεργασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ακολουθώντας τη συνταγή όλων των προηγούμενων ετών, μέσα από την ανάπτυξη μίας δυνατής και συμπαγούς επικοινωνιακής στρατηγικής που πραγματοποιήθηκε με έναν αποτελεσματικό συνδυασμό offline και online καναλιών». 

«Κατά τη διάρκεια της χορηγίας είχαμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε στο κοινό πολλά από τα νέα μας μοντέλα, όπως το Honda Civic 1.6lt Diesel και τη μοτοσυκλέτα CB 500X. Ευχόμαστε η νέα αγωνιστική χρονιά να έχει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τη Honda και τη Forthnet» κατέληξε η κυρία Κατσαρέα.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βάγιας, Εμπορικός Διευθυντής  Διαφήμισης & Media της Forthnet επεσήμανε: 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο όμιλος Σαρακάκη στηρίζει με συνέπεια το διαγωνισμό, που πλέον έχει γίνει θεσμός για το Νovasports.gr. Μέσα από μία αποτελεσματική επικοινωνία σε όλα τα μέσα της Nova (TV, digital, έντυπο) η Honda εξασφάλισε σημαντικά media benefits και πρόσβαση σε όλο το κοινό μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χορηγίας. Ο διαγωνισμός και φέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό μας καθιστά ιδιαίτερα ευτυχείς, ενώ παραμένουμε δημιουργικά «ανήσυχοι», θέτοντας τον πήχη κάθε χρόνο ψηλότερα, επιθυμώντας διαρκώς καλύτερα αποτελέσματα»