Στη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου και Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της εισηγμένης στο NASDAQ Capital Product Partners L.P τοποθετείται από την 1η Σεπτεμβρίου ο Πέτρος Χριστοδούλου.

Ο κ. Χριστοδούλου θα διαδεχθεί τον κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, ο οποίος υπηρέτησε στην εν λόγω θέση από την ίδρυση της εταιρίας Capital Product Partners L.P το 2007, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Capital Maritime & Trading Corp. (Capital Maritime), προκατόχου της Partners από το 2004. 

Ο διορισμός του κυρίου Χριστοδούλου -που διετέλεσε διεθυντής του ΟΔΔΗΧ- εγκρίθηκε ομόφωνα από την Partnership΄s. 

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να ενταχθώ στη Capital Products Partners LP, μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ναυτιλία MLP. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικά στελέχη της CPLP και τώρα ανυπομονώ να εργαστώ μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέλλοντος», δήλωσε ο κ Χριστοδούλου.

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Η Partnership έχει καλές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της κρίσης χάρη στη κάλυψη της διανομής της, τη διαφοροποίηση των στοιχείων του ενεργητικού της και τη βελτίωση του ισολογισμού της. Για τον σκοπό αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λαζαρίδη για το έργο του και τη συμβολή του κατά τα τελευταία 10 χρόνια και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στις μελλοντικές επιδιώξεις του. Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο Πέτρος θα οδηγήσει την εταιρία στην επόμενη φάση της ανάπτυξης μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της και εμείς μαζί θα εργαστούμε για να βελτιώσουμε τις μελλοντικές διανομές προς τους μετόχους  μας».